Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 09:36, 15 lip 2019

makadamia 09:38, 15 lip 2019

No po prostu szał ciał

Dziewczęta, komp w domu mi padł, więc uprzedzam lojalnie, że dopóki mi go nie naprawią, to będę tu bywać sporadycznie. A zdjęć wrzucać w ogóle nie będę, bo telefonem już nie robię
tulucy 09:39, 15 lip 2019

Asia, a jutro aktualne?
sylwia_slomc... 09:42, 15 lip 2019

makadamia napisał(a)
Megi - a sea heart nic nie wiem - pewnie Anda będzie potrafiła porównać

Aniu - jak ja bym tak chciała...

Ewciu - tak, te obręcze są w różnych rozmiarach i jeśli kupujesz belki o mniejszym przekroju (tak jak ja) to bez problemu dopasujesz sobie obręcze. Z większymi rozmiarami jest trudniej, ale jak masz grubaśną belkę, to możesz po prostu wwiercić w nią hak, bez obawy że Ci belka pęknie.

Kasiu - tak, na początku czerwca najpierw cięłam, a potem pryskałam. gąsienic od tej pory nie widziałam, ale ćmy latały ze dwa tygodnie temu w dużej ilości, więc przed urlopem będę pryskać jeszcze raz;

Iwonko - tak, wiem, te świerki gorsze, niż najgorsza ziemia.

Zastanawiają mnie te otwory w ścianie co w nich jest?

Toszka bardzo dobry temat poruszyła w sprawie linii kroplujących, że węzyki czarne i nagrzewa się od słońca....nie mam nawadniania, ale mam w podwórku i na kwałku dużego ogrodu na samym dole węża zielonego( a czarny jeszcze bardziej sie nagrzewa) nie zwijam go tylko leży w trawie i przy tak duzych upałach jak ostatnio trzeba było najpierw gorąca wode spuścic by móc podlewać i nie ugotować roslin, bardzo długo gorąca !!! woda leciała nim podstugła na tyle aby podlać rośliny, tylko, że to chyba też zależy troche od długości tych wężyków w linii bo długie dłużej się studzą niz krótkie
Pszczelarnia 17:49, 15 lip 2019

Ale cisy podrosły! Zmężniały.
Helen 21:35, 15 lip 2019

Kwarteciku, przepięknie
Asia, dzięki za relacje, zdjęcia cudne
Johanka77 21:55, 15 lip 2019

makadamia napisał(a)

Kwarteciku to jest pyszne!!!
Zakrecona 14:35, 16 lip 2019

Asia, piękne zdjęcia
Doranma 15:27, 16 lip 2019

Cudeńka ☺ Muszę zimą przeczytać Twój wątek od początku do końca ☺
kwartet 20:54, 16 lip 2019

Asiu pięknie dziękuję za możliwość obejrzenia na żywo twojego kawałka świata.
Świetna kompozycja rabat,widać planowość nasadzeń wszytko spójne .
Byłyśmy tak krótko że nie zdążyłam wszytkiego pochwalić.świetny kolor elementów drewnianych zgrywa się z elewacją domu i wtapia w rabaty.
Wogóle to co z projektu jest już wykonane zapowiada że jak go skończysz to się nie pozbieramy.
W sprawie machania przeze mnie rekami nad rabatą słoneczną to tak sobie myślę że zamiast tego wertykalnego wysokiego kłosowca to można by dać jakiegoś wysokiego astra np laevis Caliope albo lady in black,byłby kwiat na koniec sezonu a uliswienie dawałoby wyższe piętro wcześniej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies