Dziewczęta, komp w domu mi padł, więc uprzedzam lojalnie, że dopóki mi go nie naprawią, to będę tu bywać sporadycznie. A zdjęć wrzucać w ogóle nie będę, bo telefonem już nie robię
Zastanawiają mnie te otwory w ścianie co w nich jest?
Toszka bardzo dobry temat poruszyła w sprawie linii kroplujących, że węzyki czarne i nagrzewa się od słońca....nie mam nawadniania, ale mam w podwórku i na kwałku dużego ogrodu na samym dole węża zielonego( a czarny jeszcze bardziej sie nagrzewa) nie zwijam go tylko leży w trawie i przy tak duzych upałach jak ostatnio trzeba było najpierw gorąca wode spuścic by móc podlewać i nie ugotować roslin, bardzo długo gorąca !!! woda leciała nim podstugła na tyle aby podlać rośliny, tylko, że to chyba też zależy troche od długości tych wężyków w linii bo długie dłużej się studzą niz krótkie
Asiu pięknie dziękuję za możliwość obejrzenia na żywo twojego kawałka świata.
Świetna kompozycja rabat,widać planowość nasadzeń wszytko spójne .
Byłyśmy tak krótko że nie zdążyłam wszytkiego pochwalić.świetny kolor elementów drewnianych zgrywa się z elewacją domu i wtapia w rabaty.
Wogóle to co z projektu jest już wykonane zapowiada że jak go skończysz to się nie pozbieramy.
W sprawie machania przeze mnie rekami nad rabatą słoneczną to tak sobie myślę że zamiast tego wertykalnego wysokiego kłosowca to można by dać jakiegoś wysokiego astra np laevis Caliope albo lady in black,byłby kwiat na koniec sezonu a uliswienie dawałoby wyższe piętro wcześniej