Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogródek frontowy

Ogródek frontowy

wrobelki 21:03, 14 lip 2016

No te moje też się pokładają, ale po liściach widać że im wszystkiego brakowało Na początku myślałam że takie blade są i już a teraz widzę że się przyjęły i liski coraz bardziej zielone się robią dostaną jeszcze raz papu może się zabiorą Jutro wstawię zdjęcie o jakie rozstawienie mi chodzi bo dziś już ciemno. Jeszcze będę Was męczyć o dokładny instruktarz cięcia, bo czytałam że należy wyciąć wszystko słabe, a tu widzę że puścili wszystko co wypuściła bo marnociny też są.
roma2 21:07, 14 lip 2016

Wróbelku zajrzyj do mnie:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5245-komendowka?page=21

Tam pod domkiem ogrodnika i vanilka jest, kwiatostany ma ogromne i śliczne i troszkę sie kładzie, ale tragedii nie ma. W tym roku podeprę, a może nie będę musiała, bo wiosną przycięłam mocno. Tam hortensja każda z innej parafii, teraz pewnie posadziłabym jednakowe, ale nie zmienię, bo wiesz co? podoba mi się jak jest
wrobelki 21:16, 14 lip 2016

Dzięki Roma za zdjęcia cudnie u Ciebie wyglądają Chyba je zostawię tak jak są tylko dosadzę jedną Limkę. Z tego co u Ciebie widziałam to jak Limki robią się białe to Vanilki zaczynają robić się różowe, tak? A póżniej Limki też zaczynają różowieć więc chyba będzie ok.
roma2 21:26, 14 lip 2016

Będzie ok. , to nie jest jakiś dziki róż, jest troszkę "przydymiony"

Toszka zdjęcie swojej Vanilki zapoda, tylko nie pamietam gdzie?
wrobelki 17:02, 15 lip 2016

Tak to wygląda teraz czekam na róże to te 5 doniczek przed rozplenicami .Dwie doniczki pod ścianą to dodatkowe hortki Limki, będzie dobrze?

I moje kochane lawendy już uwielbiam ten kącik

Czym ściółkować lawendę? Kora odpada kamień też mi się tam nie widzi czy są jeszcze jakieś opcje?
W przyszłym tygodniu chyba mnie czeka pierwsze koszenie
jolka 22:47, 15 lip 2016

Możesz jeszcze kompościekiem wyściółkować lawendę
Ślicznie już masz, a dla mnie tawułki w kamyczkach najbardziej urocze Też takie kcem.
wrobelki 23:30, 15 lip 2016

Cieszę się że Ci się podoba
wrobelki 23:31, 15 lip 2016

Toszka czy link który mi kiedyś podałaś do host to jest sprawdzony można tam spokojnie zamawiać?
Rojodziejowa 23:50, 15 lip 2016

Wróbelki jeśli Toszka potwierdzi, że link był do godnego polecenia sprzedawcy, to pchnij mi go privem, proszę.
elka_ 13:07, 16 lip 2016

wrobelki napisał(a)
Tak to wygląda teraz czekam na róże to te 5 doniczek przed rozplenicami .Dwie doniczki pod ścianą to dodatkowe hortki Limki, będzie dobrze?

Świetnie wygląda ten trawiasty zawijasek

A w kamyszkach to tawułki?