Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogródek frontowy

Ogródek frontowy

zoja 23:41, 17 paź 2016

Pieknie gwizdek zawsze robi na mnie wrazenie
Ja nie mam odciskow od sadzarku ale ja zalozylam grube rekawiczki, a Ty?
wrobelki 00:35, 18 paź 2016

Bardzo się cieszę

No niestety miałam tylko gumowe bo zaprawiałam previcurem i nie chciałam mieć mokrych
zoja 06:45, 18 paź 2016

wrobelki napisał(a)
Bardzo się cieszę

No niestety miałam tylko gumowe bo zaprawiałam previcurem i nie chciałam mieć mokrych

Tez gumowr - tylko grubsze - zielone z leroy -geolia - kiedys u siebie pokazywalam rewelacyjne sa na ta pore roku
roma2 08:24, 18 paź 2016

Gwizdek coraz piękniejszy . Szałwia się fajnie sieje. Będziesz miała nowe roślinki jak nic. Ja znalazłam przy sadzeniu cebul siewki szałwii pyciusieńkie i przywrotnika. I się cieszę.
wrobelki 18:12, 18 paź 2016

A moje jakieś takie zwykłe z L czy B boli trochę teraz ale nie przeszkodziło w dosadzeniu braków Oczywiście nie oparłam się innym innościom i kupiłam tulipany o nazwie 'Rai' bo stwierdziłam, że będą pasować do mojej mieszanki różowo, fioletowo, biało, zielonej ale wszystko okaże się wiosną

Dzięki Roma szczerze mam nadzieję że i u mnie się to zdarzy W jakich kolorach celulaki sadziłaś?
kasja83 19:35, 18 paź 2016

wrobelki napisał(a)
Bardzo się cieszę

Ja sadziłam w rękawiczkach...ale ręcę obolałe okrutnie.Sadzenie w ciężkiej glebie-nie jest łatwe.
beata_m 08:20, 21 paź 2016

ojj potwierdzam łapska strasznie bolą ale na wiosnę już pamiętać nie będziemy
pozdrawiam wrobelki
roma2 12:24, 21 paź 2016

Cześć Wróbelku . Ja sadziłam tylko szafirki wzdłuż posadzonych przed brzeziniakiem tawuł i czosnki główkowate między innymi roślinami pod płotem. Nic więcej, bo nigdzie nie mam rabat "na gotowo".
wrobelki 14:12, 22 paź 2016

Hej dziewczyny moje ręce już nie czują że sadziły Pogoda u mnie powoli zaczyna się poprawiać oby przyszły tydzień był ładny bo zaczyna mnie denerwować nie skoszona trawa i wszędzie leżące liście winorośli

Też myślałam o szafirkach ale ostatecznie padło na iryski
Toszka pisała że cebule w gwizdku mają być w dużych ilościach więc nasadziłam 150 tulipanów 250 irysków i 125 czosnków czy to jest odpowiednia ilość? Pewnie wiosną stwierdzę że mało zobaczymy

Ponieważ u mnie nic nowego nie ma to macham do Was bez kwiatkowo
sylwik69 20:27, 22 paź 2016

Wiosenny widok takiej ilości kwiatów zrekompensuje bólmnie też wkurza nieskoszona trawa i jesli jutro nie będzie padać nic mnie nie powstrzyma!macham