Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

galgAsia 21:13, 11 sie 2019

Róże piękne, nie wymęczone upałami, pięknie powtarzają. Moje czekają na ochłodzenie i deszcz . A dalie cud-miód-orzeszki!
Kasya 21:15, 11 sie 2019

Kasia_CS napisał(a)
Polubiłam anafalisa

Koty Hamelnów całkiem spore

Ja tez go lubie
Wszędzie masz ładnie
Johanka77 21:20, 11 sie 2019

Anafalis mnie też się podoba!
A kicie też już mam... kurde... jesień...
Kim 21:22, 11 sie 2019

Kasia_CS napisał(a)
Dalie powoli się pokazują - niektóre jeszcze w pąkach A niektóre już dają kolorowy pokaz

Ta jest większa od mojej rozczapierzonej dłoni

Przepiękne nigdy nie miałam w ogrodzie Dalii ,ale jak widzę Twoje takie cudne to mus posadzić
inka74 22:06, 11 sie 2019

Kasia_CS napisał(a)

Dzięki Iwonko! bardzo się cieszę, że się podoba Mam takie zrywy co jakiś czas, że uda się coś dorzucić do rabat i nabiera wreszcie jakiegoś wyglądu. ALe to tylko dopieszczam jakby te "już zrobione" jako tako. A te, które czekały na zrobienie w tym sezonie nadal zieją pustkami i czekają na swoją kolej i pomysł w ogóle
chyba twoją metoda lepsza od mojej - ja w zrywie poszerzam rabatę a potem okazuje się, że nie wiem co wsadzić. A to co kupiłam nijak nie pasuje na rabacie do siebie. Męczę się już drugi dzień z rabatą i finalnie chyba coś z niej wyleci. Chyba żółte rudbekie.
Kasia_CS 22:23, 11 sie 2019

Gosiek33 napisał(a)
Przepięknie kwitną róże

Powolutku, powolutku się zbierają - na razie nie są zbyt wyrywne - w ogóle u nie ten rok nie obfituje zbytnio w róże, co mnie denerwuje, bo w zeszłym to było naprawdę coś! myślałam, że skoro trochę z każdym sezonie powinno być lepiej, to już w ogóle padnę na kolana, a tu zmyłka Ale jak już zakwitną, to cieszy każdy kwiatuszek
Helen 22:25, 11 sie 2019

Kasia, też bardzo lubię zdjęcia wczesnoporanne. Taki ładny światłocień się robi i ekstra to wygląda na zdjęciach
Kasia_CS 22:32, 11 sie 2019

Nowa12 napisał(a)
Ogród w słoneczku jest zawsze piękny . Piękne róże masz w dodatku cudnie zaprezentowane na zdjęciach.

Dzięki Agatko! Poranne wyjrzenie przez okno gdy tak pięknie świeci słońce zawsze daje zastrzyk energii pięknie wtedy jest
Kasia_CS 22:48, 11 sie 2019

galgAsia napisał(a)
Róże piękne, nie wymęczone upałami, pięknie powtarzają. Moje czekają na ochłodzenie i deszcz . A dalie cud-miód-orzeszki!

Moje po ostatnich deszczach trochę odżyły prawda jednak też taka, że nie wszystkie ładnie poprzycinalam po pierwszym kwitnieniu i to też może być powód, że powtarzają z pewnym ociąganiem

I Twoje pokażą co potrafią

A dalie przeżywają u mnie renesans
Kasia_CS 00:30, 12 sie 2019

Kasya napisał(a)

Ja tez go lubie
Wszędzie masz ładnie

Dzięki Kasiu :* miejsca niewyględne skrzętnie w kadrach omijane ja anafalisa poznałam dzięki zdjęciom z ogrodu April w zeszłym roku i tak mi zapadł w pamięć, że musiałam go prędzej czy później zaprosić do siebie