Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

inka74 11:31, 15 wrz 2019

Ja wzięłam Cardinala...
tulucy 11:52, 15 wrz 2019

Ja mam go od roku
nicol21 14:44, 15 wrz 2019

Zdrówka dla dzieciaków i Ciebie! Nie zazdroszczę i sobie bo sezon zaiste sie zaczął. 2gi dzien w 2gim tygodniu żłobka i młoda się trochę rozłozyła, potem zaraziła ojca, o dziwo nie mnie

Dalie mają piękne kwiaty, ale krzaki za mną nie przemawiają. No i to wykopywanie na zimę - podziwiam!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kasia_CS 15:21, 15 wrz 2019

inka74 napisał(a)
Ja wzięłam Cardinala...

wiem wiem, widziałam Twoją listę zresztą jeszcze chyba jedna różyczka się pokrywa - tak od ponad roku ją kupuje i coś nie mogę się zebrać.
Kasia_CS 15:23, 15 wrz 2019

tulucy napisał(a)
Ja mam go od roku

no właśnie, że Iza w tej róży zakochana, to wiemy, a Ty co od siebie dodasz ? dużo miejsca już zajmuje? Będzie mi się ładnie pod Goethem wpisywać? Zresztą chyba zaraz wstawię zdjęcie gdzie planuję wsadzić..
Toszka 15:55, 15 wrz 2019

Zdrowia życzę, bo wam potrzebne.
Na różach się nie znam i nie pomogę.
ID pod koniec marca, albo na początku kwietnia wykop, podziel na piórka, przytnij czupryny (nie bacząc na ich wygląd) i sadź na nowo. Najwyżej kory do ziemi podsyp.
Kasia_CS 17:35, 15 wrz 2019

nicol21 napisał(a)
Zdrówka dla dzieciaków i Ciebie! Nie zazdroszczę i sobie bo sezon zaiste sie zaczął. 2gi dzien w 2gim tygodniu żłobka i młoda się trochę rozłozyła, potem zaraziła ojca, o dziwo nie mnie

Dalie mają piękne kwiaty, ale krzaki za mną nie przemawiają. No i to wykopywanie na zimę - podziwiam!!

Dzięki Ewelinko, przyda się bardzo.. już dawno nie chorowałam na nic tak uciążliwego! Ja mam nadzieję, że u nas eM się nie zarazi, bo on będzie wykluczony z pracy, a to porażka - on nie ma opcji pójścia na zwolnienie... jedyny ratunek w tym, że on ostatnio sporo ma pracy i wyjazdy jakieś - może nie zaraził się w tym czasie gdy bawił się z dziećmi.

no to prawda z daliami - u mnie niestety niektóre takie rozlazłe krzaczory stworzyły, że uroku nie dodają - jedną wiem, że muszę w innym miejscu posadzić. Wsadzone wewnątrz obelisku jako tako trzymają fason. Jedną białą dam mamie, bo mam 2szt tych dekoracyjnych gigantów.
Kasia_CS 17:38, 15 wrz 2019

Toszka napisał(a)
Zdrowia życzę, bo wam potrzebne.
Na różach się nie znam i nie pomogę.
ID pod koniec marca, albo na początku kwietnia wykop, podziel na piórka, przytnij czupryny (nie bacząc na ich wygląd) i sadź na nowo. Najwyżej kory do ziemi podsyp.

oj Kochana, dawno Ciebie u mnie nie było (znaczy wpisu ) i bach, od razu ze słuszną poradą - dzięki!

I za życzenia -przydadzą się jak nic innego :*

ps. Liczyłam, że u Ciebie wreszcie ta chociaż jedna "idealna" odmiana róży zawita.. i co? nic?
Kasia_CS 18:21, 15 wrz 2019

i jak się tym trzcinnikiem nie zachwycać?

Kasia_CS 18:22, 15 wrz 2019

reszta fotek później, bo czas robić dziecku kolację