Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

galgAsia 19:17, 14 wrz 2019

Kasiunia, ze sprawdzonych/domowych/niechemicznych to jeszcze herbatka imbirowo - miodkowa. Pyszne i działa
Kasia_CS 20:04, 14 wrz 2019

galgAsia napisał(a)
Kasiunia, ze sprawdzonych/domowych/niechemicznych to jeszcze herbatka imbirowo - miodkowa. Pyszne i działa

Dziś mam w planach, imbir już kupiony. Niestety już czuję, że się zaraziłam-zaczynaja mnie dłonie swędzieć, gardło wygląda okropnie, mój Kuba od wczoraj temperatura, ból gardła i nawet pierwsza kropka na stopie.. lipa!
Helen 21:06, 14 wrz 2019

Kasia, co to za okropne choróbska Was złapały, brrrr. Kurujcie się i odpoczywajcie. Dużo zdrowka
Kasia_CS 21:28, 14 wrz 2019

Helen napisał(a)
Kasia, co to za okropne choróbska Was złapały, brrrr. Kurujcie się i odpoczywajcie. Dużo zdrowka

pamiętam jak koleżanka mi opowiadała jak jej synek przechodził - na tyle ciężko, bo miał AZS, że do szpitala trafił.. NIestety słaba ta choroba, boję się, że oprócz tego, że może schodzić skóra z dłoni, to zejdą paznokcie, bo i tak się zdarza brrr..

i jak tu komfortowo w ogródku popracować? juz o wyglądzie nie wspominając.. tfu tfu!
Helen 21:33, 14 wrz 2019

Kasia_CS napisał(a)

pamiętam jak koleżanka mi opowiadała jak jej synek przechodził - na tyle ciężko, bo miał AZS, że do szpitala trafił.. NIestety słaba ta choroba, boję się, że oprócz tego, że może schodzić skóra z dłoni, to zejdą paznokcie, bo i tak się zdarza brrr..

i jak tu komfortowo w ogródku popracować? juz o wyglądzie nie wspominając.. tfu tfu!

Okropieństwo. To tym bardziej wszystkiego dobrego dla Was
inka74 08:51, 15 wrz 2019

Kasiu zdrowie życzę. Niestety sezon się zaczął
mrokasia 08:58, 15 wrz 2019

Kasia_CS napisał(a)
to dla Magdy Zakręconej - montana raureif pod zielonożółtymi trzmielinami na pniu

Ależ Ci tu porosły te trawy!!! Fajna ta rabata .
Kasiulka, zdrowia! Straszne świństwo Wam się przyplątało.
Kasia_CS 09:35, 15 wrz 2019

Helen napisał(a)

Okropieństwo. To tym bardziej wszystkiego dobrego dla Was

Dzięki Helen, przyda się :* może w ramach relaksu uda mi się do ogródka wyjść choć parę fotek cyknąć, bo temperaturowo dobrze sie czuję, a trochę powietrza warto łyknąć...
Kasia_CS 10:02, 15 wrz 2019

inka74 napisał(a)
Kasiu zdrowie życzę. Niestety sezon się zaczął

Dzięki Iwonko!

ja cały czas różaną ofertę studiuję, ale ciężko się zdecydować. Ale ostro myślę nad cardinal hume
Kasia_CS 11:00, 15 wrz 2019

mrokasia napisał(a)

Ależ Ci tu porosły te trawy!!! Fajna ta rabata .
Kasiulka, zdrowia! Straszne świństwo Wam się przyplątało.

No powiem Ci Kasiu, że rozplenice naprawdę mile mnie zaskoczyły! Bo to ich pierwszy pełny sezon mija - sadziłam je jakoś pod koniec września chyba, albo nawet w październiku

z kolei raureif sadzone na wiosnę tez całkiem ładnie się rozrosły

Dzięki za życzenia! przyda się, bo niespecjalnie przyjemna ta wirusówka...