Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 19:39, 21 lip 2021

Jolu, nawet starym telefonem zdjęcia są super, więc jak teraz zaczniesz cykac nowym nabytkiem, to klekajcie narody ogród ubóstwiam

Dzięki za wizytę u mnie, szkoda, że tak w biegu się widziałyśmy, ale teraz przynajmniej już wiesz jak to u mnie wygląda
Zobacz jak wyglądały graby na 1 stronie mojego wątku wiosna 2016-wtedy jeszcze bezlistne- posadzone były przez wykonawcę budynku jesienią 2014, tu 5 lat temu już w sezonie.
Agatorek 19:42, 21 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)
Niestety lile obrócone do mnie tyłkiem, wrrrr

Najpierw róże, a teraz hortensje takie piękne...cały ogród taki bujny, soczysty...

Kasiu, robisz najpiękniejsze zdjęcia na forum
BKosimkArt 19:50, 21 lip 2021

Kasiu pięknie i u mamy i u Ciebie napisałam do Ciebiw u Iwonki, pomyliłam wątki
Martka 21:40, 21 lip 2021

To hortensja z hakone, tam Queen of Sweeden, tu patyczek lewituje, tam rutewka z filigranowymi kwiatkami, perełki Twoje zdjęcia. A czosnki... tu mnie dopiero zaskoczyłaś. No nie wyprzesz się swej artystycznej duszy
April 21:57, 21 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)
Jolu, nawet starym telefonem zdjęcia są super, więc jak teraz zaczniesz cykac nowym nabytkiem, to klekajcie narody ogród ubóstwiam

Dzięki za wizytę u mnie, szkoda, że tak w biegu się widziałyśmy, ale teraz przynajmniej już wiesz jak to u mnie wygląda
Zobacz jak wyglądały graby na 1 stronie mojego wątku wiosna 2016-wtedy jeszcze bezlistne- posadzone były przez wykonawcę budynku jesienią 2014, tu 5 lat temu już w sezonie.

Kasiu, fajnie cię było zobaczyć. Cały czas pełna energii i nic się nie zanosi na bliskie rozwiązanie
Ogród większy niż sobie wyobrażałam, bo byłam pierwszy raz. Aż wstyd, bo tak blisko mieszkam no i niemal codziennie mijam jadąc do pracy.
Naprawdę perełka jak na ogród przy bloku, w mieście.
Graby powaliły mnie na kolana, ogromne, piękne. I tak szybko urosły. Zaczynam się bać swoich.

Dziewczyny, widziałam na żywo prace Kasi, no pełen szacun, jak to mówi młodzież. Pomysłowe, śliczne, świetne na prezent. Utalentowana istota
tulucy 23:10, 21 lip 2021

Kasia, Ty zapominasz o kocimiętce, ja non-stop o przywrotniku. Ale coraz częściej o nim myślę...
MartaCho 08:11, 22 lip 2021

Podpisuję się zachwytami powyżej- piękny ogród stworzyłaś!
Kasia_CS 09:12, 22 lip 2021

Magleska napisał(a)
Kasiu masz artystyczną duszę
piękne te Twoje prace i w ogrodzie też ślicznie lubię szerokie kadry

Na kiedy masz termin ....daj znać ,żeby mocno kciuki trzymać

Madziu, termin na dziś wypada, ale Niunia ani myśli dążyć ku światłu Zaraz się szykuje na pierwsze ktg, zobaczymy jak to nic się nie dzieje Ale kciuki trzymaj, żeby się opamiętała i wylazła wreszcie

Dziękuję za pochwały!

Dragonka napisał(a)
Kasiu, jest tak u Ciebie niebiańsko ślicznie, że najchętniej to bym tam zamieszkała w tych zielonościach, jest tak soczyście, bujnie i pięknie wszystko razem pomyślane- albo nie pomyślane, a skomponowane, bo nie wiem czy to efekt długich namysłów, czy po prostu Twoja artystyczna dusza kierowała Twoją ręką przy sadzeniu tych roślin..Ja wciąż nie mogę uwierzyć, że masz mały ogród Ma tyle różnych wymiarów, że mam wrażenie, że w głębi czeka jeszcze równie boski ogrodowy raj. Ślicznie!

Jest trochę chaotycznie i wciąż dużo nieskończonych albo naruszonych miejsc, które wołają mnie - weź coś z tym w końcu zrób, przesadź, zmodyfikuj... i jak jeszcze róże to faktycnznie poprzesadzam, ale jesienią, tak pewnie docelowo może wiosną ruszę te miejsca.. o ile coś wymyślę

A ogród i jego układ- kadrowanie Ale cieszę się, że się podoba!
Kasia_CS 09:15, 22 lip 2021

Dorii napisał(a)
Cudnie
I rękodzieło też piękne.

cmok!!

Makao_J napisał(a)
Jeju ale masz busz.
Super te szerokie kadry. Możesz tak częściej.

Jest i busz, są i puste miejsca czekające na natchnienie - te trochę omijam obiektywem i dumam nad nimi od czasu do czasu.. chyba za rzadko

Do szerokich kadrów przydaje się lepsze światło - mniej wybaczają ale postaram się, bo wtedy wizja tego mojego zakątka jest pełniejsza i daje jako tako wyobrażenie całości.
Kasia_CS 09:22, 22 lip 2021

Agatorek napisał(a)

Najpierw róże, a teraz hortensje takie piękne...cały ogród taki bujny, soczysty...

Kasiu, robisz najpiękniejsze zdjęcia na forum

Oj Kochana, do najpiękniejszych mi baaardzo daleko!! Znasz wątek Anuli-Zany Ogród z rzeźbą? ta to powala fotami, baaardzo nam brakuje jej ujęć, bo to czysta magia... Gosiek z Ogrodu do odnowy robi cudowne foty i Tarcia... One są na bieżąco, co mega cieszy, bo można stale podziwiać

Ale dziękuję za uznanie, bo to przeeeeemiłe :*

BKosimkArt napisał(a)
Kasiu pięknie i u mamy i u Ciebie napisałam do Ciebiw u Iwonki, pomyliłam wątki

Kasiu u mamy pięknie, fajnie że podziela Twoją pasję.
Jak się czujesz?? Pewnie masz już dość? Trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie

Dziękujemy z Mamą

I od Iwonki lecę odpowiadać Ogólnie w ciąży nic wielkiego mi nie dolega i czuję się można powiedzieć na ten stan świetnie na ile można. Ale z drugiej strony chciałabym już mieć to z głowy, bo urodzić trzeba, bejbi rośnie i będzie tylko trudniej A dziś termin - bez większych nadziei, że faktycznie dziś się uda. Wyjątek od reguły moich terminowych co do dnia porodów. Oby nie znaczyło to, że będzie miała taki meeeeega trudny charakterek