Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Monka 19:44, 01 wrz 2016

Makusia napisał(a)

Marta patrzę i patrzę wsadziła już te drzewa ?szalona kobieta ale na szczęście nie uff , i myślę kiedy ona to robi ? a tak naprawdę zakupy super
Gruszka_na_w... 19:45, 01 wrz 2016

Umbry piękne. Wejściówka nabrała splendoru!
Dąb też grubiutki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Monka 19:48, 01 wrz 2016

a propos Twojego em tzn chełmy mam na myśli jedziemy ostatnio z em autem i przejeżdżamy obok ładnego budynku i on mówi o zobacz taka nieruchomość na firmę w przyszłości a z tyłu ....... (UWAGA) OGRÓD !!!!, no myślałam, że padnę on i ogród , jednak kobiety potrafią być sugestywne
alis 19:53, 01 wrz 2016

Makusia napisał(a)

Będzie cudnie Marti
OlgaKol 19:55, 01 wrz 2016

Marta, ten dąb jest super
Chociaż jestem miłośniczką buków, bardzo mi się podoba. Dobry wybór
Toszka 20:09, 01 wrz 2016

Dąb i mnie zachwycił
inka74 20:22, 01 wrz 2016

Umbry dorodne, jestem ciekawa czy na wiosnę jak zobaczysz jak ładnie się teraz przebarwiają to czy koleżanek nie dostaną na hortensjową

Dąb ładny TERAZ, ale to nie jest najlepsze drzewo na rabatkę z bylinami. Bo chyba coś na tym łuku chcesz jeszcze posadzić a pod dębem niewiele urośnie. Zerknij na jakiekolwiek zdjęcia w necie. Najczęściej pokazywany jest jako soliter na środku trawnika. Hmm... ciekawe dlaczego I wiesz że on do 20 metrów rośnie, 3 metry na szerokość... taki mały wieżowiec, ze 2 razy wyższy od twojej chałupki. Może na romantyczny szpaler w parku, który ma kilka hektarów byłby super. Ale na rabatkę... ja bym do siebie nie wzięła.

Graba przynajmniej ciąć można...
anbu 20:28, 01 wrz 2016

Śliczności
roma2 20:34, 01 wrz 2016

Piękności. Cieszę się z Tobą, własciwie Wami. Na dużego dęba Toszka coś wymyśli .
Bo Ona dba o takie "szczegóły"

Rozmowa z mężem przednia .
Ja dziś poszłam po ziółka na herbatkę tymiankową. Zaczęłam sobie nawet pod nosem podśpiewywać, tylko podśpiewywałam jakąś durną reklamę tymianek i podbiał (na gardło czy coś), dobrze, że sie w porę stuknęłam w łeb. Kupiam tymianek i oregano, czyli to co trzeba. No, nie pobiłam co prawda mojej siostry w pośpiewywaniu, bo Ona idąc do pracy złapała się na śpiewaniu Marszu Pierwszego Korpusu "Spoza gór i rzek".
kaz742011 20:37, 01 wrz 2016

Ha, ale tu się wyprawia. Umbry świetne. A jaka decyzja w sprawie dęba?
Rozmowa z mężem mnie rozwaliła.