Bosh... Myślałam, że tylko u mnie bajzel, kartony i worki wszędzie U mnie jeszcze od remontu Marysi pokoju leżą jej rzeczy w mojej sypialni, bo ona twierdzi, że teraz są jej nie potrzebne, a ja nie wiem co z nimi zrobić Jaśka pokój nie dokończony, masakra jakaś, cebulki mi czekają, miejsce na cisy czeka, warzywnik nie ogarnięty, a w pracy sajgon Jak żyć?
Marta już Toszka powyżej rozwiała moje wątpliwości co do odległości, hahaha nawet się zrymowało. Mnie zależy na żywopłociku, ma szczelnie zasłonić siatkę, bo to przy różance będzie
A dzięki gruszeczce już wiem, że czosnki pójdą w hortensje, miały iść gdzie indziej, ale ponieważ wiosną będę tam działać to zmieniły lokum
Anka jak bym normalnie u siebie była Nie stresujcie się, u mnie połowa zadaszenia tarasowego w salonie, gąbki z foteli, basen,a na górze wykonawca robi nam poddasze i syfi więc kociokwik na maksa
A ja z innej beczki Marta, może to głupie pytanie typu blondynka jak to robisz, że w jednym poscie cytujesz klika wypowiedzi i odpowiadasz na nie ??
Pytanie nie tylko do Marty , żeby nie zaśmiecać wątku Marty można odpowiedzieć na moim wątku
A to niestety grubsza sprawa Bo tu niestety nie ma jednego przycisku, czy ikonki. Musisz stronę, na której są posty do cytowania otworzyć w nowym oknie i: w tym drugim oknie dajesz ikonkę cytatu, kopiujesz cytat do docelowego okienka, wpisujesz po cytatem co tam chcesz i: wracasz do drugiego okienka, kasujesz cytat, robisz nowy kolejnej wypowiedzi- wytnij/lub kopiuj i wklejasz w pierwszym okienku...i tak w miarę potrzeb
Tulipanowiec to 20 metrów może mieć docelowo. On czasem nie nazbyt blisko chałupy?
Uwielbiam pozostałości po Twym chińskim dywanie.
Dobre przyrosty klonów palmowych i japońskich to wielki sukces ogrodniczy. Martuś- ogłaszam TWÓJ SUKCES!