4. Przestać korzystać z balkonu
Po co komu balkon, skoro ma taras
Mieszkałam w dwóch domach jednorodzinnych z balkonami i służyły jedynie do wietrzenia pościeli
Hmm, jak patrzę na tą działkę sąsiada, to tam nie ma mniej eksponowanego miejsca
Możesz go poprosić, żeby posadził przed Twoim balkonem jakieś solidne drzewo. Lipę proponuję - będzie Ci upajająco pachniała
No bez przesady, nie jest tak źle, sąsiad w kąpielówkach chyba chodzi nie?
W moim poprzednim miejscu zamieszkania miałam takiego tłuściutkiego erotomana gawędziarza, co chodził latem w rozwleczonych majtach, że mu ja... wystawały To dopiero był hardcore
Anetko zadaszenie dokładnie takie jak na drugim pinie, tylko niestety w odwrotną stronę czyli tak /\. Nieco to utrudnia mój baldachim księżniczki, a konkretnie jego umiejscowienie
Trawiszcza w tych donicach są przecudownym pomysłem! Przecudownym! Tylko, ze moja balustrada nie jest pod kątem prostym do balkonu, a sam balkon jest mały. Ale zdecydowanie coś muszą na kształt tych trawiszczy i takich donic wykombinować, bo koncept mi świetny poddałaś!
Basiu- dziękuję za wyrazy współczucia!
Aniu, to cud, że Tyś normalna po takiej psychicznej rzeźni Tego bym nie zdzierżyła, mimo, że basen i slipy to widok żenujący, to przynajmniej nabiałem nie świeci