Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

kaz742011 20:59, 31 maj 2017

Mnie też zachwyciło .
AngelikaX 21:47, 31 maj 2017

Piękne foty - synuś widać, że bardzo szczęśliwy

a te owieczki jakie cudne

Ja na nasze foty czekam także - mają być w tym tygodniu
AngelikaX 21:50, 31 maj 2017

Makusia napisał(a)
Iwonko, raz żurawka, raz trawa, to mi coś nie pasi- taki trochę jarmark może wyjść. Myślałam bardziej o czymś w tę mańkę: (zielone to brakująca choina, która muszę dokupić):

Angelika, no właśnie po całej długości nie bardzo się zmieszczą. Nad przyswojeniem na ten cel fragmentu trawnika też myślałam, ale obawiam się, że ręcznie ładnej linii po okręgu nie zrobię, a ona (ta linia okręgowa) ma swój ciąg dalszy za półką, więc poczekam jeden sezon, zobaczę jak rabata przyjmuje wodę, i ewentualnie wiosną zamówię Panów z maszyna do darni. Stąd też obwódka odpada i muszę jakąś inną wersję wymyślić

Moim zdaniem za ciasno będą mieć żurawki tak jak rozrysowałaś

Wg mnie obwódka najciekawej by wyglądała - darń zerwać równo to nie jest wielka filozofia - metrówką możesz odmierzyć równe odległości od dotychczasowej linii... z tym, że to harówka
Johanka77 22:21, 31 maj 2017

Chciałam chwalić postępy, ale zacznę od:

Jaka śliczna rodzinka!!! Piekna Ty! Super Dzieciak! I jaki M...! Hmmm...

Warzywnik zadżebiasty! Szkoda, ze nie mam czasu na takie zajęcia, bo taki to i ja bym chciała.

Bardzo mi się podoba Twoja rabatka. Ale wydaje mi się, że jest w sam raz. Ja jestem z tych monokolorystycznych i mi tam czerwona żurawka nie gra. Ale o gustach i takie tam...
asiak 22:59, 31 maj 2017

Śliczna fotka z Komunii
Kibicuję przy tworzeniu rabaty
Gruszka_na_w... 23:28, 31 maj 2017

Makusiu, nie przejmuj się kompletnie tym, czy tych żurawek będzie tam za dużo, czy za gęsto. Przecież to nie drzewa. Kiedy zobaczysz, ze są za gęsto, to wysadzisz jako zadarniacz w inne miejsce. Wujek Goo pokazuje mi, ze ta Purple Forever ma fajny fioletowobordowy odcień. Z brązową trawą mi współgra. Sadź ją czym prędzej i ciesz widokiem swoje oczęta.
Zachwycił mnie uśmiech Twego pacholęcia. Wielce fotogeniczna jest ta wasza trójca.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kasia_CS 00:26, 01 cze 2017

Super z Was rodzinka!! Muszę powiedzieć, że odkąd mam dziecko bardzo mnie rozczulają takie obrazki, jak sobie pomyślę, jak ten mój dwulatek będzie taki duży, bardziej świadomy i że ja będę "bardziej mamą" jak juzbędziemy przeprowadzać poważniejsze rozmowy l) Do tej pory do mnie nie dociera to, że jestem mamą hihi
patrycja 09:48, 01 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)
Super z Was rodzinka!! Muszę powiedzieć, że odkąd mam dziecko bardzo mnie rozczulają takie obrazki, jak sobie pomyślę, jak ten mój dwulatek będzie taki duży, bardziej świadomy i że ja będę "bardziej mamą" jak juzbędziemy przeprowadzać poważniejsze rozmowy l) Do tej pory do mnie nie dociera to, że jestem mamą hihi

Popieram, całym sercem popieram
Z wiekiem też robię się bardziej sentymentalna.
Jak widzę takie zdjęcia to robi mi się cieplej na sercu.
W niedzielę bratanica szła do komunii nie mogłam jej złożyć życzeń bo gardło mi ścisnęło ze wzruszenia.
Człowiek starzeje się i bardziej płaczliwy.
Margerytka40 10:01, 01 cze 2017

Piękne zdjęcie. My teraz biały tydzień zaliczamy
Gosiek33 10:07, 01 cze 2017

Piękna Rodzina

Sadź żurawki, zawsze możesz potem przesadzić - a teraz zrobi się pięknie