Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

natka098 15:49, 29 maj 2017

A może jakieś drzewka nieduże? Nigry? Albo jakieś inne, bordo, jak nic dla mnie brakuje jeśli czegoś to właśnie bordowego.
mirkaka 17:15, 29 maj 2017

Może jako wypełnienie coś o żółtych liściach, np oregano, funkie, tojeść rozesłana,
A może dodać jeszcze fioletowe szałwie ?
Anda 17:43, 29 maj 2017

Fajnie przesz do przodu Na temat przedogródka nie doradzę, bo ja lubię busz i kolory, a tu dziewczyny piszą, że w przedogródku tak nie wypada
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 17:56, 29 maj 2017

Makusia u Polinki napisał(a)
Pomogłaś jak baba babie
Będę pytać o coś, czego można też używać do utwardzania podjazdów
Martuś u nas obok szkółki miłych pań, na tzw. młynkach jest skład kruszywa. Ja brałam tam kliniec na podjazd, jak jeździliśmy po nim przed kostką, wiem, że mają też taki drobny, płukany, ładny, bo chciałam go sama kupić między skrzynie Jak w końcu zerwę darń
Monka 18:29, 29 maj 2017

Marta rabata super myślisz dyskutujesz projektujesz a jak wykonasz to efekt super
inka74 19:06, 29 maj 2017

To się natyrałaś Kobieto! Widzę, że też cały lewy bok, ten od futki, wyleciał
Ładna będzie ta rabata i w lato i na wiosnę np.z tulipanami czy czosnkami. A żurawki ci wszystkie się utopiły? One tam bardzo fajnie się wpisywały. Ten fiolet taki łagodny kolor daje i pięknie w słońcu wygląda. Jakbyś chciała jasny kolor dołożyć to na mojej patelni i w glinie Lime Marmelade doskonale sobie radzą. Nie przypala ich. Ładnie zimę zniosły. Z 1 sztuki lime teraz po 4 sadzonki robiłam.
Margerytka40 20:10, 29 maj 2017

Marta super rabata,fajnie Ci wyszła. Nie wiem czy tam jeszcze coś upychać ale jeśli już to też pomyślałam o żurawkach.
Makusia 20:16, 29 maj 2017

Natka drzew nie chcę- po lewo strażnicy, po prawo będą brzozy. Starczy

Mirka tam do 18-19 słońce. Funkie by się męczyły. Szałwia mi się podoba bardzo jest tylko jedno ALE - muszę zacząć korzystać z tego, co mam, bo mój przechowalnik pęka w szwach No i jednak podstawowe pytanie- Ty byś coś dołożyła, czy ja się uparłam, to coś próbujesz dosadzić?

Ewa wygląda na to, że ja również lubię busz i kolory, do czego zresztą zawsze w ogrodzie miałam skłonność, rzekłabym by zanadto

Aniu wiem Kupowałam tam ostatnich 5 choin i była wystawka Tylko akurat klińca nie było na wystawce i nadal nie wiem jak wygląda

Iwi kilka sztuk mi zostało, ale nie mam pomysłu jak je wsadzić. Po całości wzdłuż się nie zmieszczą- myślałam o jakichś plamach ale też nie wiem jak i gdzie...
inka74 20:32, 29 maj 2017

Ile ci żurawek zostało? A trawki jakieś masz wolne niskie?
AgataP 20:47, 29 maj 2017

No no rabata jak się patrzy, teraz tylko chuchać i dmuchać by się przyjęło wszystko