Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 09:20, 19 lip 2017

Toszka napisał(a)

To może być napięcie mięśni żwacza. Znajomy tak się woził, a finalnie wylądował u neurologa. Neurolog pomógł

Toszka no właśnie przez to napięcie mam tą nakładkę. Po kilku miesiącach napięcie powinno ustąpić. Zamiast tego mam ból zębów.
Toszka 09:31, 19 lip 2017

Bo to może być stan zapalny mięśnia, albo nakładka uciska, czego wcześniej nie odczuwałaś, ale twoja szczęka tak.

poczytaj

poczytaj
alis 09:33, 19 lip 2017

Marta bólu zęba/ów współczuję a kulkowisko chwalę, zacne ci ono
Makusia 09:44, 19 lip 2017

Toszka napisał(a)
Bo to może być stan zapalny mięśnia, albo nakładka uciska, czego wcześniej nie odczuwałaś, ale twoja szczęka tak.

poczytaj

poczytaj

Oł Goszzz....Toszka daj żyć! Straszne te artykuły! Plus jest taki, że nie mam ani bólu ucha, ani skroni, ani szyi. Klika tez nie ma, i ból się nie nasila przy jedzeniu, czy otwieraniu szczęki. Ale fakt- ból jest "rozlany", a jego lokalizacja ogranicza się do "górna lewa część szczeki.
Zapytam dentysty- myślę, że to powinno być widać na zdjęciu szczęki chyba? Czy nie? Zapytam. Póki co wzięłam kolejną tabletkę i czekam, aż zacznie działać
Makusia 09:45, 19 lip 2017

alis napisał(a)
Marta bólu zęba/ów współczuję a kulkowisko chwalę, zacne ci ono

Dziękuję za kulkowisko i za współczucie też
Masakra jakaś z tymi zębami- pierwszy raz w życiu mnie coś takiego spotyka.
dominika_ 09:53, 19 lip 2017

Wesprę Cię duchowo, całe szczęście już nie pamiętam co to ból zęba(odpukać w niemalowane) Kulkowisko ładnie się zapowiada. Prócz buksów i trzmieliny co tam jeszcze umieścisz?
Makusia 09:59, 19 lip 2017

dominika_ napisał(a)
Wesprę Cię duchowo, całe szczęście już nie pamiętam co to ból zęba(odpukać w niemalowane) Kulkowisko ładnie się zapowiada. Prócz buksów i trzmieliny co tam jeszcze umieścisz?

Dzięki Domi- trzeba mieć zdrowie, żeby chorować- naprawdę....

W tym sezonie nic tam już nie będę dosadzać- jest tam jeszcze dzielona ze dwa tygodnie temu ML. Ścięłam na 10 cm, więc nie widać. Wiosnę może podsadzę szałwią alb jakimiś niskimi trawiszczami
ren133 10:10, 19 lip 2017

Makusia napisał(a)

Wiem, co miałaś na myśli Poznałaś właśnie moją wrednawą naturę łapania za słówka Dlatego też uwielbiam Twój avatarek, bo taką sobie Ciebie wyobrażam- zaciętą, stanowczą i trochę złośliwą - napisałabym brzydkie słowo, licząc, że zrozumiesz pozytywny przekaz w negatywnym określeniu (chodzi o melioratywne oznaczenie pejoratywnej cechy ) ale nie przystoi

W każdym razie- ad rem- bliska jest mi Twoja propozycja kulkowiska na rabacie, która stanowiła przechowalnik. Padł już ten pomysł, i mi się podoba- przeraża mnie tylko zakup jednak znacznej ilości kulek pewnie buksowych (ponieważ żywotników nie lubię, a te w żywopłocie będą całym poświęceniem z mojej strony, na które mnie stać). Cisowe są u mnie nie do zdobycia.
W każdym razie, gdzieś tak właśnie zaczynam sobie wizualizować tą rabatę

Okularowa i ewentualność zastąpienia rodków kulkami, lizakami i stożkami, ten pomysł też mnie kręci, że tak to ujmę Nie, żebym rodkom śmierci ostatecznej życzyła- przeciwnie- namęczyłam się z nimi, a one ze mną, lubię je i niech się chłopaki za siebie wezmą na poważnie, ale...przezorny powinien mieć plan "B"

Widzisz moja droga Angeliko: gdybyś zatem chciała charakterystyki psychologicznej niepsychologa- służę pomocą

A na poważnie- o takie wypowiedzenie się mi chodziło- konkretny pomysł- konkretna wizja!

Że się wtrącę w kwestii kul cisowych, które uważasz, ze są nie do zdobycia ... jak tylko znajdę chwilkę czasu cyknę Ci fotkę kulekm które formuję od maja bodajże z cisowych sadzonek zapolickich ... część mam z 1szt zrobione i kilka z 2sadzonek (czyli wiesz jaki to koszt) ... w tym sezonie szału nie bedzie ... wp rzyszłym pewnie też jeszcze nie ale za dwa lata uważam, że będą pięknymi kulami
Lulilaj 10:33, 19 lip 2017

No to pewnie swoją wizytą wjechałaś sąsiadom na ambicję skoro tak się ogrodowo rozwinęli

Łączę się z Tobą w bólu (oczywiście zęba ). Wprawdzie teraz jest ok ale jak przypomnę sobie usuwanie ósemki i suchy zębodół, tydzień na ketonalu i kilka wizyt na zakładanie opatrunków to bolą mnie wszystkie te które zostały

Kulkowisko wyszło super
ren133 11:44, 19 lip 2017

No ale doczytałam, że już posadziłaś także nie pomogłam ...