Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

mrokasia 18:58, 21 lip 2017

natka098 napisał(a)

Jak słowo daje pożegnań się z tel bo błoto a błogo to różnica. A Ty musisz koniecznie za słówka łapać. Chyba taka Twoja natura.

Ząb ją przestał boleć to jej się wyostrzyło .
Johanka77 21:53, 21 lip 2017

Na zdrowie Makusia!
Wrzuciłąm Ci u mnie podpięcie nawadniania
Gruszka_na_w... 23:05, 21 lip 2017

Radam, że z Twoją paszczęką już wszystko w porządku.
W błocie też można osiągnąć błogość- tak jakoś kojarzę pewien etap mojego życia.
Miłego weekendu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
wiklasia 23:17, 21 lip 2017

Makusia napisał(a)

Nadal obrażonam!!!!

Długo jeszcze?
No dajże już spokój, za uszkiem smyram mile, przeszło już???
Na głowie staję, uszami macham, błazna z siebie gotowam zrobić, byleby już ten Twój foch na mnie poszedł sobie precz, gdzie pieprz rośnie, a ten to mam nadzieję, że daleko, bo nasz klimat niesprzyjający ostatnio do jakiegokolwiek wzrostu i rozwoju - nic, tylko destrukcja jakaś zataczająca coraz szersze kręgi.
Gosiek33 07:30, 22 lip 2017

Wielka ulga zębowa, ale powiedz do czego pantomogram się przydał? U mnie było podobnie, dopiero po przeleczeniu kanałowo 2 zębów mam spokój - nie zgrzytaj
AnnaCh 15:32, 22 lip 2017

Cieszę się bardzo, że już ok
To teraz jak znam życie, przeorałaś pół ogrodu pewnie
Winko było i fajnie
Ja wczoraj w W-wie na DM, a dziś korzystam, że dzieci nie ma i z M na kolacyjkę śmigam
inka74 18:24, 22 lip 2017

Bólu zęba szczerze współczuję. Dobrze, że przeciwnik znaleziony i znokautowany.
Kulkowisko bardzo eleganckie. Może jak to rabata na wejściu na jesieni wsadzisz na razie tulipany albo czosnki? Na wiosnę będzie ładnie a potem cebulki można zostawić lub eksmitować.

Powrót do dzieciństwa z klockami w L polecam. Jechałam trasą przez twoje okolice i ze zdziwieniem dojrzałam... pole różane.
dominika_ 21:08, 22 lip 2017

Dobrze wejść i dobre wieści poczytać
Makusia 08:39, 24 lip 2017

natka098 napisał(a)

Jak słowo daje pożegnań się z tel bo błoto a błogo to różnica. A Ty musisz koniecznie za słówka łapać. Chyba taka Twoja natura.

Natko oddałaś kwintesencję mojej natury Serio! Czepiam się słówek zawsze, i od kiedy potrafię czepiać się w ogóle Taka moja natura Ale nie robię tego złośliwie, zwyczajnie lubię takie "gry słowne" i to, jak cała wypowiedź może zmienić znaczenie przez jedno słówko.
A ból pisania na telefonie rozumiem, bo tez często z niego korzystam i wiem, jakie figle potrafi płatać
Makusia 08:40, 24 lip 2017

mrokasia napisał(a)

Ząb ją przestał boleć to jej się wyostrzyło .

Żebyś wiedziała!