Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

AnnaCh 22:37, 16 lip 2017

Martuś to chyba nad Bałtykiem baluje jeszcze
Lulilaj 08:17, 17 lip 2017

Po takim fajnym weekendzie, z "przewietrzoną głową" przyjedzie zapewne naładowana pomysłami
Makusia 13:27, 17 lip 2017

Dziewczyny wracam z nad tego morza. Pobyt pod znakiem bolącego zęba - antybiotyk nic nie pomógł, nie mogłam spać nawet, a przeciwbólowych wzięłam taką ilość, że teraz pewnie kolej na wątrobę i żołądek....
Jadę prosto do dentysty, niech coś zrobi, bo gryźć zaczynam...
ren133 13:45, 17 lip 2017

MArtuś Aleś Ty tutaj stron natrzaskała!!! Idę nadrabiać
BasiaLT 13:46, 17 lip 2017

Oj widzę Martuś że przez ten ząb to wczasów użyłaś że ho ho... bidulka... bolący ząb to masakra.
AngelikaX 14:18, 17 lip 2017

Makusia napisał(a)
Dziewczyny wracam z nad tego morza. Pobyt pod znakiem bolącego zęba - antybiotyk nic nie pomógł, nie mogłam spać nawet, a przeciwbólowych wzięłam taką ilość, że teraz pewnie kolej na wątrobę i żołądek....
Jadę prosto do dentysty, niech coś zrobi, bo gryźć zaczynam...

Ojjjj współczuję Ci bardzo.... nie ma nic gorszego nic ból zęba

Też sobie skubany znalazł czas na to żeby boleć...
Makusia 20:32, 18 lip 2017

Wróciłam wczoraj, 7 godzin w drodze nic przyjemnego- z dwojga złego dobrze, że jechałam z, a nie nad, bo po przeciwnej stronie A1 zablokowana z powodu wypadku.
Niemal prosto do dentysty i zonk- rtg panoramiczne wskazało, że...nie ma mnie co boleć. A boli...No to wytypowałyśmy zęba, procentowym prawdopodobieństwem wśród lewej strony górnej szczęki, bo w zasadzie cała połowa mnie bolała.
No i chyba skucha, bo ząb nadal boli. Może mniej więc liczę, że boli, bo był maltretowany, ale wizyty czwartkowej nie odwołałam...

A co do spraw ogrodowych:

Rytla zakodowałam-co 70 cm.
Kasiu- myjko - czyszczarka, to taki przerywnik w terapii zalecony przez dziewczyny
Agatko- no oto HAnia właśnie Celne spostrzeżenia
Angeliko raczej słabo wypoczełam- raz, że krótko, dwa, że przez ból zęba chroniczny brak snu. W każdym razie polskie morze zaliczone po 12 latach rozstania. Ładne. Ot tyle
Makusia 20:41, 18 lip 2017

Aniu z balowania nic nie wyszło. Na antybiotyku, więc nawet bez piwa...Z oglądaniem zachodu słońca zwlekaliśmy, aż nas deszcz w niedzielę wieczorem zastał
Dziecię zostało- póki co zadowolone.

Asiu pomysłów brak, ale jak wróciłam zastał mnie u sąsiadów widok tuj wzdłuż płota aż do mojego kulkowiska. Co ciekawe tuje posadzone znacznie bliżej, niż moje pierwotne i nikt mnie o zgodę nie pytał

Reniu ja mam po kilku dniach takie tyły w wątkach, że zacznę nadrabiać dopiero jutro. Przez weekend tylko podglądałam i starałam się śledzić, co u Was słychać.

Angeliko ból zęba jest gorszy chyba od porodu Wprawdzie miałam cesarkę, ale w moim wyobrażeniu ból zęba wygrywa nawet z porodem naturalnym. Ten przynajmniej krótszy niż tydzień
Makusia 20:46, 18 lip 2017

No i miało być ogrodowo...
Wczoraj totalne nic.
Dzisiaj natomiast przesadziłam tuje- jakoś tak +/- 30 cm od pieńka od siatki. Jak już przesadziłam tuje, stwierdziłam, że nie ma co dłużej czekać z buksami, bo stanie w doniczkach im nie służy. No to wsadziłam.
Ja nie wiem, ale 9 wsadziłam i ten jeden też by wszedł
Mierzyłam po 50 cm na kulkę plus 15 cm przerwy między. Zobaczymy co będzie za rok. W tym roku będzie tak:
Makusia 20:50, 18 lip 2017