Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

AgataP 15:22, 19 lip 2017

Makusia napisał(a)

Oł Goszzz....Toszka daj żyć! Straszne te artykuły! Plus jest taki, że nie mam ani bólu ucha, ani skroni, ani szyi. Klika tez nie ma, i ból się nie nasila przy jedzeniu, czy otwieraniu szczęki. Ale fakt- ból jest "rozlany", a jego lokalizacja ogranicza się do "górna lewa część szczeki.
Zapytam dentysty- myślę, że to powinno być widać na zdjęciu szczęki chyba? Czy nie? Zapytam. Póki co wzięłam kolejną tabletkę i czekam, aż zacznie działać

Ja obstawiam zęba jako sprawcę - do wyboru masz już tylko dwóch U mnie było dokładnie tak samo, nie do lokalizowania źródło bólu, ale jak przeleczyłam zęba od razu lepiej było
Gosiek33 16:04, 19 lip 2017

Niestety u nerwowych gorzej... moje dziecię też ma od kilku lat nakładkę
AngelikaX 16:57, 19 lip 2017

Jeszcze Cię te zęby męczą? To paskudy...

Kulkowisko wyszło super... co jak co ale kora robi piękne tło roślinkom... ładnie je uwydatnia zostaw jak jest przy tej największej kulce wydaję się być trochę tłoczno... ale będziemy się martwić jak urosną

Super rabata... i robota

ps. Został Ci coś na podokienną?
mrokasia 17:10, 19 lip 2017

Marta, współczuję serdecznie przebojów z zębami, wiem coś na ten temat...
Podziwiam Cię, że z takim bólem działasz ogrodowo i forumowo!
Żelazna dama .
asiak 17:59, 19 lip 2017

Oby ból przeszedł jak najszybciej...
Makusia 08:24, 20 lip 2017

ren133 napisał(a)

Że się wtrącę w kwestii kul cisowych, które uważasz, ze są nie do zdobycia ... jak tylko znajdę chwilkę czasu cyknę Ci fotkę kulekm które formuję od maja bodajże z cisowych sadzonek zapolickich ... część mam z 1szt zrobione i kilka z 2sadzonek (czyli wiesz jaki to koszt) ... w tym sezonie szału nie bedzie ... wp rzyszłym pewnie też jeszcze nie ale za dwa lata uważam, że będą pięknymi kulami

Reniu ja mam w zeszłym roku sadzone cisy, które w tym sezonie mnie osobiście powaliły- pięknie się rozkrzewiły, są cudne- z tymi październikowymi w ogóle nie mogą stanąć w szranki, z tymi majowymi z tego roku również. Pewnie dałoby się z nich zrobić kulę, ale aż mi ich szkoda- takie piękne są i już niemal zaczątek żywopłotu na półce mi tworzą.
Wiem, że gotowej kuli z cisa nie kupię, sama mogłabym pewnie zacząć robić, ale aż mi żal
Makusia 08:25, 20 lip 2017

Lulilaj napisał(a)
No to pewnie swoją wizytą wjechałaś sąsiadom na ambicję skoro tak się ogrodowo rozwinęli

Łączę się z Tobą w bólu (oczywiście zęba ). Wprawdzie teraz jest ok ale jak przypomnę sobie usuwanie ósemki i suchy zębodół, tydzień na ketonalu i kilka wizyt na zakładanie opatrunków to bolą mnie wszystkie te które zostały

Kulkowisko wyszło super

Nieeeee.....myślę, że sąsiedzi mieli dokładnie zaplanowaną strategię działania
Zęby nadal bolą niestety. Dzisiaj wizyta, to może będzie jakiś progres....
Makusia 08:26, 20 lip 2017

ren133 napisał(a)
No ale doczytałam, że już posadziłaś także nie pomogłam ...

Renatko mam jeszcze pół ogrodu do zrobienia, kulki planuję na podokiennej oraz na półce, więc kulki i temat kulek wiecznie żywy
Makusia 08:32, 20 lip 2017

Agato, no mam nadzieję, że do wyboru są już tylko dwa, bo od wczoraj to już nawet pewna nie jestem, czy czasem jedynka nie boli....albo dół....albo inna strona

Gosiu od kilku lat? Ja miałam nosić 6 mc i podobno "puszcza" po takim okresie systematycznego noszenia...

Angeliko dziękuję Kora to rzeczywiście magiczna sztuczka jest normalnie
Została, została Cała jedna kulka

Mrokasiu, jak wezmę przeciwbólowe, to ból nie znika zupełnie, ale da się funkcjonować. Muszę, bo nie wyobrażam sobie leżeć odłogiem- chyba by mnie to zabiło

Asiu- no dziękuję Zdrowie zawsze w cenie
ren133 08:34, 20 lip 2017

Makusia napisał(a)

Reniu ja mam w zeszłym roku sadzone cisy, które w tym sezonie mnie osobiście powaliły- pięknie się rozkrzewiły, są cudne- z tymi październikowymi w ogóle nie mogą stanąć w szranki, z tymi majowymi z tego roku również. Pewnie dałoby się z nich zrobić kulę, ale aż mi ich szkoda- takie piękne są i już niemal zaczątek żywopłotu na półce mi tworzą.
Wiem, że gotowej kuli z cisa nie kupię, sama mogłabym pewnie zacząć robić, ale aż mi żal

No to ja Ci zrobię zdjęcie tych zapolickich (bo z innych to szkoda kasy) ... do week-endu się postaram bo ostatnio ciągle gości mam