Makusia
13:20, 20 kwi 2018
Angi tak- nastawiam się psychicznie- w pierwszej kolejności na konfrontację z Panem darniowym....Jak ja mam coś planować, jak moja wyobraźnia ciągle trawnik widzi zamiast zdartej darni? No ogarnąć nie potrafi. Jak wrócę w poniedziałek z wesela, a trawa wciąż będzie tam, gdzie miało jej nie być....ubiję! 
Johanka moje pozostałe na granicy śmierci pnia mózgu, więc Twojej i tak w życiowej formie
Mrokasiu, - z dnia na dzień, ale trawę trzeba kosić (bo do zdzierania musi być jak najmniejsza), a żeby kosić, to trza węże pościągać, a że się bojam, że już ich tak samo nie ułożę, to wczoraj sprayem żółtym działałam, a że był wiatr....
Magnolia HAni ma postawę dokładnie taką, jak spodziewałam się po magnolii HAni- wyprostowaną, dostojną i godną!
Toszko- uprzejmie dziękuję, za zdołowanie mnie Twą hakone!!!
Poznaję bowiem, iż to kadr z Twego ogrodu. Moje buksy oprócz jaja u góry, mają też jajo na dole (że tak powiem i w efekcie mojego cięcia (tak też je niby z góry na prosto ciachałam) powstały mi piłko- trójkąty 
AnnaCh- to się pochwal jak z jaj zrobisz kulki
W razie czego się zapisz ena szkolenie praktyczne 
Kawa wiesz, jak kulki ciąć i jak kompot ubogacać

Johanka moje pozostałe na granicy śmierci pnia mózgu, więc Twojej i tak w życiowej formie

Mrokasiu, - z dnia na dzień, ale trawę trzeba kosić (bo do zdzierania musi być jak najmniejsza), a żeby kosić, to trza węże pościągać, a że się bojam, że już ich tak samo nie ułożę, to wczoraj sprayem żółtym działałam, a że był wiatr....

Magnolia HAni ma postawę dokładnie taką, jak spodziewałam się po magnolii HAni- wyprostowaną, dostojną i godną!
Toszko- uprzejmie dziękuję, za zdołowanie mnie Twą hakone!!!

AnnaCh- to się pochwal jak z jaj zrobisz kulki

Kawa wiesz, jak kulki ciąć i jak kompot ubogacać