Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

MirellaB 23:20, 12 maj 2018

Chyba nigdy nie byłam na Twoim wątku. Od początku nie dam rady przejrzeć, ale zaznaczam i będę odwiedzała. Brzozy piękne. Marzę o takim miejscu u mnie
Makusia 10:44, 13 maj 2018

Obrys ścieżki do lekkiej korekty.
Po przekopaniu na głębokość dwóch szpadli stwierdzam, że z materiału budowlanego znajdującego się w ziemi, można było zbudować drugi dom...

Dodam, że przekopywał uroczy Pan Paweł, któremu należą się brawa, bo tyrał w pełnym słońcu wczoraj od 14.30 i dzisiaj od 7.00 rano. Mąż mój po rekonstrukcji kolana, a mi odcinek metra zajął w czwartek dwie i pół godziny...

Od wtorku kompost, kupa, mączka i kolejne przekopywanie, ale już przynajmniej nie klepiska.

Makusia 10:51, 13 maj 2018

Zana- prawda? Prosta i bez zadęcia Jak slogan reklamowy

Natalio plebsowa to wzorcowy przykład nie robienia i nie potrafię nią. Wsadzasz, jako przechowalnik, i rośnie

Toszka... Yghhh... Co znaczy kokietka?

Aniu u mnie jak z masełka wychodziła werbeny

Wiklasiu-dziekowac

HAniu miło mi, że Ci się podoba

Basiu-jednak Twój rysunek sprawił, że stwierdziłam - może w przyszłym roku Rewolucja i ogrom pracy, więc się wstrzymam i zajmę podokienną, ale bardzo dziękuję za pomysł, bo przyznam, że w ogóle o tym nie pomyślałam.

JoannaDe-święte słowa! Gdyby tylko można się było wyrzutów sumienia przy tym nic nie robieniu jeszcze wyzbyć, to byłoby świetnie

Kasiu nie korzystam z tego leżaka niemal wcale. Nie mam kiedy. Ale może za rok, dwa, jak ogród dojrzeje

Mirko bardzo dziękuję za komplementy

Makusia 10:53, 13 maj 2018

MirellaB napisał(a)
Chyba nigdy nie byłam na Twoim wątku. Od początku nie dam rady przejrzeć, ale zaznaczam i będę odwiedzała. Brzozy piękne. Marzę o takim miejscu u mnie

Cześć
Brzozy dostały power-podejrzewam, że częściowo od poprawy gleby, kupy i mączki, który to zestaw serwowalam roślinom do około nich. Teraz gałęzie dosłownie uginaja się od liści. Chyba muszę skrócić na jesień /wiosną żeby się pod własnym ciężarem nie połamały.

Zagląda, kiedy tylko masz ochotę
Gosiek33 11:31, 13 maj 2018

Jaka zmiana
mrokasia 11:35, 13 maj 2018

O rety, ale fajnych kształtów to nabiera!!!
natka098 11:53, 13 maj 2018

Super wyglada teraz po przekopaniu, odrasu nabiera to wygladu.
MartaKozak 14:31, 13 maj 2018

Spora zmiana sie szykuje, ciekawa jestem jak obsadzisz.
A Panu Pawlowi medal sie nalezy, wiem jaka to mordega.
Toszka 14:34, 13 maj 2018

Przyłączam się do ochów i achów. Zmiana niebywała.
Magleska 16:00, 13 maj 2018

wow ....brawo dla pana kopiącego kawał dobrej roboty