Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Anda 16:12, 13 maj 2018

Piękna ta Twoja brzozowa niearystokratyczna. Wzdycham sobie do niej i z chęcią poleżalabym na tym leżaczku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
UrsaMaior 17:08, 13 maj 2018

Makusia napisał(a)

Po przekopaniu na głębokość dwóch szpadli stwierdzam, że z materiału budowlanego znajdującego się w ziemi, można było zbudować drugi dom...

Ha, współczuję, skąd ja to znam Do tej pory jak tylko wbiję szpadel to albo cegła, albo beton, albo jeszcze coś innego. Ostatnio porcelanową główkę znalazłam.
JoannaDe 18:56, 13 maj 2018

Marta, podeślij no do mnie tego pana Pawła

Oj przydałby się przydał

Cudnie wyszło. Oj będę ja się inspirować będę
AnnaCh 19:45, 13 maj 2018

Marta, super jest Kształt bardzo dobry, jak to obsadzisz i rośliny będą się wylewały na ścieżkę, to będę chyba częstym gościem u Ciebie i będę wyzdychać do niwaka
Margerytka40 20:22, 13 maj 2018

No tak burżujko ,ekipa do darni ,pan do kopania a ty człowieku z łopaty nie schodzisz. Fajnie to już wygląda
alis 20:28, 13 maj 2018

Makusia napisał(a)
Obrys ścieżki do lekkiej korekty.
Po przekopaniu na głębokość dwóch szpadli stwierdzam, że z materiału budowlanego znajdującego się w ziemi, można było zbudować drugi dom...

Dodam, że przekopywał uroczy Pan Paweł, któremu należą się brawa, bo tyrał w pełnym słońcu wczoraj od 14.30 i dzisiaj od 7.00 rano. Mąż mój po rekonstrukcji kolana, a mi odcinek metra zajął w czwartek dwie i pół godziny...

Od wtorku kompost, kupa, mączka i kolejne przekopywanie, ale już przynajmniej nie klepiska.

Marti, przyłączam się do zachwytów
Powiedz mi, co to za kolumnowe drzewko z lewej strony?
asiak 22:07, 13 maj 2018

Martuś ślicznie
Gosialuk 22:20, 13 maj 2018

Dołączam się do ochów i achów nad kształtem rabat. Ładnie wyglądają nieubrane, a jeszcze jak je wystroisz...
Plebsową już komplementowałam.
Wiolka5_7 22:23, 13 maj 2018

Rabaty przekopane perfekcyjnie
Gruszka_na_w... 22:29, 13 maj 2018

Ładne osie widokowe się zrobiły; w obu kierunkach.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies