Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Rytla 21:19, 31 mar 2017

Ach i oj! nie pożaliłam się jeszcze, niedżwiedzia część lawendy mi padła, a takie już piękne obrzeże ronda było. No nic, całe to kółko do zaprojektowania na nowo, jedno jest pewne - NADAL tam chcę mieć cebulki wiosennych. Krokusy mają swoje pięć minut, kolejne szykują się do popiów urody.
Basilikum 21:39, 31 mar 2017

Krokusy trzeba miec koniecznie, by wiedziec, ze wiosna sie zaczyna
Toszka 22:53, 31 mar 2017

Rytla napisał(a)
Ach i oj! nie pożaliłam się jeszcze, niedżwiedzia część lawendy mi padła, a takie już piękne obrzeże ronda było. No nic, całe to kółko do zaprojektowania na nowo, jedno jest pewne - NADAL tam chcę mieć cebulki wiosennych. Krokusy mają swoje pięć minut, kolejne szykują się do popiów urody.

lawenda jeszcze nie ruszyła. Jestem pewna, że wyciągasz pochopne wnioski o jej zgonie Trzymam kciuki za zdrowie twojej lawendy i za twoją cierpliwość
Rytla 08:11, 01 kwi 2017

No oby, oby, ale wygląda fatalnie. Dzięki!
Rytla 19:16, 01 kwi 2017

W każdym jednym prócz jednego, podczas cięcia krócej niż włosy synów, a nawet moje znalazłam odrobinę życia!
Narobiłam się dziś, jak osioł; piękne lato tej wiosny
AnnaCh 19:30, 01 kwi 2017

Też się dziś narobiłam jak osioł A sekator przyrósł mi do ręki, do tego rano szybko obiad przygotowany i pralki dwie wstawione Wyschło na zewnątrz i pachnie wiatrem
Lawendy mojej nie zdążyłam już przyciąć
Rytla 19:35, 01 kwi 2017

Ja to jak krewna Edwarda nożycorękiego, cięcie mj żywioł!
Dziś zamiast obiadu ognisko i co tam na ruszcie, na trójnogu, co kto sobie położył, to zjadł
Basilikum 19:39, 01 kwi 2017

ja pran 3 wysuszylam na dworze i ogrodowo podzialam. Dwie porcje konfitury zrobilam i ciastka upieklam W ogrodzie tez bylam tu i tam
jeszcze posciel zalozyc i weekend
Rojodziejowa 20:43, 03 kwi 2017

Rytla napisał(a)
Moja młodzież jednak zdecydowała, że zrobimy coś innego - przygotowują inscenizacje "Kota w butach" .

Ale boskie

Rytla napisał(a)

Prawda! najintensywniej śnie odjechane sny w ciąży albo gdy jestem długotrwale niewyspana, czyli ostatnio często, gdybym miała sprzęt spisujący ich fabuły, byłabym bogata że hej, sprzedawałabym jako scenariusze filmów!

Ja też mam przedziwne sny w ciąży. Ostatnio mi się śniło, że dentystkę przekonywałam, żeby to kanałowe odłożyła na czas ciąży i dopiero po porodzie mi wierciła tymi cienkimi długimi wiertłami do kanałów, które już przede mną trzymała. Zgodzila się, po czym kazała mi iść umyć nogi

Rytla a jak Ty na imię masz? Bardzo sympatycznie się Ciebie czyta, często zaśmiewając przy opisach. Dziatwa boska Generalnie to strasznie cieply ten Twój wątek. Architektura klimatyczna Będę kibicować przy planowaniu i wykonywaniu

Rytla 20:58, 03 kwi 2017

Katarzyna, choc z tego, jak zarobiona jestem, to nie wiem, czy zamiast imienia nie powinnam nazwiska ojca używać, jako "tak cię zwą". Takie, że koń by się nie powstydził.
Dzęki!

a w temacie:
chyba udało nam się przesadzić wszystko, co było na tę chwile do posadzenia. Zostały jeszcze cztery różyczki.
I jeszcze jedno; nigdy jeszcze nie miałam w końcu marca zjaranego karku, dekoltu i ramion! słoneczne szaleństwo.