Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 12:57, 21 wrz 2017

Kawa napisał(a)

no wiem bo kiedyś o nim czytałam
co nei zmiena faktów że na pinach wygląda bosko hihih

Na pinach prawie wszystko bosko wygląda a w realu już różnie z tym bywa
anna_t 13:01, 21 wrz 2017

Asia pokaż nam to miejsce z różnych stron i zrób plan
nie ma co stron nabijać, konkret dawaj
Margerytka40 13:09, 21 wrz 2017

anna_t napisał(a)
Asia pokaż nam to miejsce z różnych stron i zrób plan
nie ma co stron nabijać, konkret dawaj

Taki mam zamiar tylko niech przestanie w końcu lać bo nie mogę pomiarów zrobić..
makadamia 13:09, 21 wrz 2017

Margerytka40 napisał(a)

Na pinach prawie wszystko bosko wygląda a w realu już różnie z tym bywa

właśnie na swoim wątku wstawiłam dowód
Toszka 14:35, 21 wrz 2017

Asko, Makademia, ty mi tu wrogiej propagandy nie siej - bo dobrze wiesz, że ja anty bylinowa! O!
Z bylin to tylko ciemierniki, miodunki, trawki... no dobra, kilka jeżówek na krzyż.

Ja o żywopłocie tylko pisałam, a potem uzupełniłam listę krzakami...wypraszam sobie przypisywanie mi bylin...no, najnormalniej siem focham

A jeśli wam piny nie wystarczają to do Paździerzowego zajrzyjcie.
mrokasia 18:50, 21 wrz 2017

O raju, Asia, ależ rozkminy u Ciebie!!! Przeczytałam z wielkim zainteresowaniem i ciekawam co będzie dalej. Nic mądrego w tek kwestii niestety nie mam do powiedzenia, choć bardzo bym chciała.

Mogę się z Tobą natomiast podzielić doświadczeniem w przesadzaniu ponad 3 metrowych tuj - robiliśmy to w sierpniu i z tego co wiem wszystkie mają się dobrze . Da się .
Margerytka40 20:13, 21 wrz 2017

Toszka napisał(a)
Asko, Makademia, ty mi tu wrogiej propagandy nie siej - bo dobrze wiesz, że ja anty bylinowa! O!
Z bylin to tylko ciemierniki, miodunki, trawki... no dobra, kilka jeżówek na krzyż.

Ja o żywopłocie tylko pisałam, a potem uzupełniłam listę krzakami...wypraszam sobie przypisywanie mi bylin...no, najnormalniej siem focham

A jeśli wam piny nie wystarczają to do Paździerzowego zajrzyjcie.

Toszka a Paździerzowy to kto?co? Nie jarzę
Margerytka40 20:21, 21 wrz 2017

mrokasia napisał(a)
O raju, Asia, ależ rozkminy u Ciebie!!! Przeczytałam z wielkim zainteresowaniem i ciekawam co będzie dalej. Nic mądrego w tek kwestii niestety nie mam do powiedzenia, choć bardzo bym chciała.

Mogę się z Tobą natomiast podzielić doświadczeniem w przesadzaniu ponad 3 metrowych tuj - robiliśmy to w sierpniu i z tego co wiem wszystkie mają się dobrze . Da się .

Kasiu ja sama się trochę gubię ,szczególnie przy Toszkowych wpisach robię się trochę zagubiona i muszę to trawić powoli,ale nic to,tylko na tym korzystam i ćwiczę szare komórki

3 metry to takie jak moje. Uff, trochę mi się nie chce za to brać
Margerytka40 20:44, 21 wrz 2017

Zrobiłam plan tej rabaty. Minimalnie może być różnica z realem ale to z grubsza tak wygląda

Zielone pasy to żywopłoty. Między brzozami a grupą świerków cisowy,reszta ze szmaragdów.
Czarny kwadrat zamalowany to domek dziecięcy z huśtawką. Duży czarny owal przy brzozach to ten wielki głaz.
mrokasia 20:49, 21 wrz 2017

Margerytka40 napisał(a)

3 metry to takie jak moje. Uff, trochę mi się nie chce za to brać

Ale wiesz co, wycinka i karczowanie tych korzeni to prawie to samo a jak masz gdzie przesadzić albo kogoś kto weźmie to szkoda tym bardziej, że te żółte co pokazałaś to ładne są. Ja miałam pięć takich, 3 wydałam a dwie zostały u nas ale też przesadzone.