Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

mrokasia 13:13, 15 sty 2018

Głosuję za drugą wersją .
Anda 13:29, 15 sty 2018

Ja tak jak dziewczyny
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 15:12, 15 sty 2018

Dzięki za opinię dziewczyny,mnie ta wersja też najbardziej się podoba
makadamia 15:20, 15 sty 2018

Ja się wyłamię i zagłosuję za wersją pierwszą.
W drugiej te pola carexów wydają mi się strasznie duże.

Ale różnica nie jest drastycznie i szat rwać nie będę
Margerytka40 15:38, 15 sty 2018

makadamia napisał(a)
Ja się wyłamię i zagłosuję za wersją pierwszą.
W drugiej te pola carexów wydają mi się strasznie duże.

Ale różnica nie jest drastycznie i szat rwać nie będę

No będą duże ,nie da się ukryc. Myślę sobie ,że może jakbym na tym pasie między chodnikiem a kołem trawnika dała ze dwie kule bukszpanowe na ten przykład to trochę by to się zrównoważyło?
Ale to tak już na później do sprawdzenia
AnkaK 15:57, 15 sty 2018

Hmmm, 1 lub druga. W pierwszej, z tą przechodzącą runianką, mogłabyś w niej krokusy posadzić i już na wejściu pierwsze oznaki wiosny mijać. U Any-art co rok się zachwycam tym zestawieniem i tak mi się nasunęło. Druga za to jest najbardziej harmonijna, ale może Makadamia ma rację, że duże te pola cerexów. Choć ty i areał masz... Na żywo mogę ocenić
Margerytka40 16:18, 15 sty 2018

AnkaK napisał(a)
Hmmm, 1 lub druga. W pierwszej, z tą przechodzącą runianką, mogłabyś w niej krokusy posadzić i już na wejściu pierwsze oznaki wiosny mijać. U Any-art co rok się zachwycam tym zestawieniem i tak mi się nasunęło. Druga za to jest najbardziej harmonijna, ale może Makadamia ma rację, że duże te pola cerexów. Choć ty i areał masz... Na żywo mogę ocenić

No właśnie ten mój areał jakoś tak mi bardzo pasuje do takich wielkich plam. Namawiała mnie na to nasza Renia jak jesienią się widziałyśmy i przyznaję jej teraz rację. Spróbuję w tym miejscu tak zrobić i zobaczę na żywca czy mi to odpowiada. Jak nie to będę dzielić na mniejsze pola. Póki co nastawiamy się na masówkę i tak będę planować.
polinka 16:31, 15 sty 2018

Ooo a tu planowanie na całego Masz już wybrane carexy?
AnkaK 16:40, 15 sty 2018

No jak już ogarniesz wszystko to będziesz przesadzać
Margerytka40 16:43, 15 sty 2018

AnkaK napisał(a)
No jak już ogarniesz wszystko to będziesz przesadzać

Ogrodnik nigdy nie spoczywa na laurach