Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

m_gocha 19:04, 25 lut 2018

Margerytka40 napisał(a)
Dwa dni przerwy w relacjach z kiełkownicy a tymczasem kiełki już"dojrzały"do spożycia i cieszą się dużym powodzeniem

Dziś wysieję już następne pewnie
Smacznego Asia!
anabuko1 22:32, 25 lut 2018

I ja lubię kiełki.
Póki świeżych warzyw ze swojego ogrodu nie ma kiełki są super.Bardzo dobre.
Margerytka40 21:45, 26 lut 2018

m_gocha napisał(a)
Smacznego Asia!

Dziękuję . Już następna partia wysiana
Margerytka40 21:48, 26 lut 2018

anabuko1 napisał(a)
I ja lubię kiełki.
Póki świeżych warzyw ze swojego ogrodu nie ma kiełki są super.Bardzo dobre.

Dokładnie Aniu . Na przedwiośniu prawie witaminki wyjątkowo potrzebne. Cieszę się,że mała chętnie po nie sięga bo to niejadek i wcisnąć jej cokolwiek trudno
Margerytka40 13:53, 05 mar 2018

Siedzę trochę cicho ostatnio ale te mrozy i ostre powietrze nie nastrajały mnie ogrodowo . Dziś trochę cieplej ,ptaszki nawet znów słychać
Jak bumerang powraca u mnie temat altany. Wiele ostatnio o niej myślałam. Za chwilę wypadałoby się za nią zabrać a ja ciągle nie mam pomysłu takiego na pewno. Niby mam jakieś typy ale żaden nie wywołuje u mnie szybszego tętna . Zaczęłam przemyśliwać nawet zrobienie z sześcianu kwadrata bo wydaje mi się,że na kwadratową łatwiej byłoby mi znaleźć pomysł i przede wszystkim byłaby większa niż sześciokątna. Jeszcze głośno nie wspomniałam w domu o moim pomyśle
Wieczorkiem pokażę moje inspiracje i pomysły z nadzieją ,że mi doradzicie
AngelikaX 14:47, 05 mar 2018

Ale smakowicie wyglądają te kiełki... mniam...

Macham Asiu
marba 15:19, 05 mar 2018

Nie wspominałaś jeszcze głośno o swoim pomyśle? Też tak mam. Zawsze wyczekuję dobrego nastroju eMa i sprzyjającej chwili. Wtedy jest większa szansa na realizację.
Margerytka40 18:26, 05 mar 2018

marba napisał(a)
Nie wspominałaś jeszcze głośno o swoim pomyśle? Też tak mam. Zawsze wyczekuję dobrego nastroju eMa i sprzyjającej chwili. Wtedy jest większa szansa na realizację.

Nic nie mówię Basiu bo jeszcze nie jestem pewna swojego pomysłu. Akurat reakcji M się nie obawiam,już chyba przyzwyczaił się do moich pomysłów . Bardziej obawiam się,że zrobimy tę altanę i okaże się że można było inaczej to zrobić,że wyjdzie nie tak.
Margerytka40 18:28, 05 mar 2018

AngelikaX napisał(a)
Ale smakowicie wyglądają te kiełki... mniam...

Macham Asiu

Kiełki są super,nie wiem czy jeszcze jednej tej kiełkownicy nie kupię bo nie nadążają rosnąć. Wszyscy je bardzo lubimy
Margerytka40 18:48, 05 mar 2018

Moje inspiracje altanowe:
1taka
2taka
3takatylko dach bez tych udziwnień
4taka ta tylko w kwadracie raczej i dach musielibyśmy wymyślić inny,pełny.

Zależy mi ,żeby sprawiała ta altana wrażenie lekkiej i żeby nie ograniczała mi widoków na ogród. Bok sześcianu ma 2,15m i nie wiem czy nie za mała ta altana .

Może lepiej kwadrat?