Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Bogdzia 22:19, 09 lip 2018

U siebie jeszcze jedna proponuję. Ta kosmata w rzeczywistosci o wiele ładniejsza niz na zdjeciu, podziwiam jak przejeżdżam.
Gruszka_na_w... 22:28, 09 lip 2018

Rozplenicowe przedszkole zaiste imponujące.
Wieści o kosmatej nie brzmią zachęcająco.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
mrokasia 22:34, 09 lip 2018

Zaglądam, ale na temat pomarańczowych azalii nie mam kompletnie nic do powiedzenia...

Aleś sobie rozplenic natrzaskała . Moje sadzone w zeszłym roku jako kurduple rosną jak na drożdżach ale wyraźnie widzę jak zostają w tyle te, które przesadzałam. Nie wiem czy jest szansa by wyrównały...
anna_t 22:34, 09 lip 2018

Asia o wiele lepiej twoje rozplenice wyglądają. Moje też niby jeszcze zielone ale taki zwiedniete po prostu.. trudno cholera :/
Margerytka40 08:44, 10 lip 2018

Bogdzia napisał(a)
U siebie jeszcze jedna proponuję. Ta kosmata w rzeczywistosci o wiele ładniejsza niz na zdjeciu, podziwiam jak przejeżdżam.

Widziałam ,na razie się rozglądam ,zobaczę co jesienią będzie dostępne . Jak nic nie znajdę to może wiosną ,tak chyba bym wolała .
Margerytka40 08:50, 10 lip 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Rozplenicowe przedszkole zaiste imponujące.
Wieści o kosmatej nie brzmią zachęcająco.

U mnie wszystkiego musi być dużo ,przy wielkości moich rabat i założeniach jakie wymyśliłam rozmnażanie ratuje moje finanse . Kosmatkę warto mieć,u Ciebie cieplej więc powinna kwitnąć częściej.
Margerytka40 08:53, 10 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Zaglądam, ale na temat pomarańczowych azalii nie mam kompletnie nic do powiedzenia...

Aleś sobie rozplenic natrzaskała . Moje sadzone w zeszłym roku jako kurduple rosną jak na drożdżach ale wyraźnie widzę jak zostają w tyle te, które przesadzałam. Nie wiem czy jest szansa by wyrównały...

Wyrównają,nie w tym sezonie ale może w przyszłym. Rozplenicowy busz pójdzie przed annabelki,które też rozmnażam póki co
Margerytka40 08:54, 10 lip 2018

anna_t napisał(a)
Asia o wiele lepiej twoje rozplenice wyglądają. Moje też niby jeszcze zielone ale taki zwiedniete po prostu.. trudno cholera :/

Może wyściółkuj je jeszcze i podlewaj dobrze.
anabuko1 09:55, 10 lip 2018

Ladnie6 trawki rosną.
A żadnych kosmatych hortensji nie mam. Tylko bukuetiwki ,ogrodowe I debolistna.
ren133 10:40, 11 lip 2018

Margerytka40 napisał(a)
Rozplencowe przedszkole dla Ani

Kosmatka jeszcze raz

Pytałam już u Bogdzi ale u siebie też zapytam
Poszukuję pomarańczowych azalii wielkokwiatowych,najbardziej wskazane szybkorosnące o wzniesionym pokroju,mogą być luźne. Macie swoje sprawdzone odmiany?

Asia jaka to rozplenica? Kiedy dzieliłaś?