Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Magleska 19:42, 03 kwi 2019

wiosna rozkręca się na całego .....ciekawa jestem co tam działasz ….

a ja dopiero w sobotę mogę znowu działać - no i może w piątek do południa też troszkę …

mogłabym nie pracować cały kwiecień ….tylko wolnego nie chcą mi dać
Zakrecona 20:32, 03 kwi 2019

Też jestem ciekawa efektów
Zakrecona 20:34, 03 kwi 2019

Dubelek
Anda 20:36, 03 kwi 2019

Fajne zakupy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 20:45, 03 kwi 2019

Magleska napisał(a)
wiosna rozkręca się na całego .....ciekawa jestem co tam działasz ….

a ja dopiero w sobotę mogę znowu działać - no i może w piątek do południa też troszkę …

mogłabym nie pracować cały kwiecień ….tylko wolnego nie chcą mi dać

Też by mi się przydał miesiąc wolnego, ale w sumie w tym miesiącu nawet grafik mam ok, kilka dni wolnych się znajdzie. Chcę zrobić jak najwięcej póki temperatury wiosenne, nigdy nie wiadomo kiedy zrobi się letnio
Margerytka40 20:52, 03 kwi 2019

Zakrecona napisał(a)
Też jestem ciekawa efektów

He, he, efekty to pewnie nie tak szybko, na razie na tapecie raczej przesadzanki i kombinowanie gdzie co upchnąć
Margerytka40 21:00, 03 kwi 2019

Anda napisał(a)
Fajne zakupy

Też mi się podobają, oby rosły u mnie dobrze. Trochę mam obawy o żelaźniaka, to kaszmirski a podają różne informacje na jego temat ale wzięłam na próbę bo lubię sama przekonać się jak to jest
Anda 21:19, 03 kwi 2019

Ładny ten żeleźniak, nie znałam go. Ja mam Phlomis tuberosa. Jeszcze w doniczce. Przeżył zimę zadołowany i czeka, aż go posadzę.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 21:35, 03 kwi 2019

Anda napisał(a)
Ładny ten żeleźniak, nie znałam go. Ja mam Phlomis tuberosa. Jeszcze w doniczce. Przeżył zimę zadołowany i czeka, aż go posadzę.

Ja swoje chyba w przechowalniku posadzę, jak się sprawdzi znajdę mu miejsce w ogrodzie. One na wapienne gleby są? Gdzieś czytałam, że lubią dolomit.
Mariposa 22:03, 06 kwi 2019

Ale zakupy!
Wzięłaś się za różankę?