Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

AnnaCh 23:01, 08 kwi 2019

Mam akcję jarząb za sobą Kupiłam 5 sztuk, 4 posadzone w szpalerze, jeden w donicy, bo jeszcze nie wiem. Wzięłam go, żeby nie płacić za kuriera
Też dziś chwilę podziałałam, niewiele widać, ale ja się cieszę jak dziecko Pozdrawiam Asiu.
Margerytka40 23:11, 08 kwi 2019

AnnaCh napisał(a)
Mam akcję jarząb za sobą Kupiłam 5 sztuk, 4 posadzone w szpalerze, jeden w donicy, bo jeszcze nie wiem. Wzięłam go, żeby nie płacić za kuriera
Też dziś chwilę podziałałam, niewiele widać, ale ja się cieszę jak dziecko Pozdrawiam Asiu.

A ja właśnie u Ciebie. Na A zamawiałaś?
Znalazłam w necie ale chyba trochę drogo, albo się nie znam. Na razie się chyba wstrzymam, poczekam do "po świętach" chyba
Zakrecona 23:16, 08 kwi 2019

Margerytka40 napisał(a)

Pocieszacie mnie

Albo - brak trawnika, błotko fuj

Pięknie kwitnie kalina, aż zaczynam żałować, że się nie dałam na nią namówić.

Za magnolię trzymam kciukasy
Zakrecona 23:17, 08 kwi 2019

Margerytka40 napisał(a)

A ja właśnie u Ciebie. Na A zamawiałaś?
Znalazłam w necie ale chyba trochę drogo, albo się nie znam. Na razie się chyba wstrzymam, poczekam do "po świętach" chyba

Teraz na jajka trzeba oszczędzać
eVka 23:41, 08 kwi 2019

Piękna magnolia,taka duża. Jak w pełni rozwinie będzie szał
Również czekam na demolkę
Margerytka40 23:44, 08 kwi 2019

Zakrecona napisał(a)

Albo - brak trawnika, błotko fuj

Pięknie kwitnie kalina, aż zaczynam żałować, że się nie dałam na nią namówić.

Za magnolię trzymam kciukasy

To kalina koreańska a u Ciebie zdaje się miała być Compakta na pniu, no niestety wszystkiego mieć nie można. Koreańska cudnie pachnie, muszę ją przesadzić.
Chuchaj ciepełkiem do mnie w nocy to może da się oszczędzić kwiaty magnolki
Margerytka40 23:47, 08 kwi 2019

Zakrecona napisał(a)

Teraz na jajka trzeba oszczędzać

Dokładnie
Kurcze wydaje mi się, że te jarząbki by mi pasowały
Margerytka40 23:51, 08 kwi 2019

effka napisał(a)
Piękna magnolia,taka duża. Jak w pełni rozwinie będzie szał
Również czekam na demolkę

Oby tylko mróz jej nie zniszczył bo nici będą z tego szału Ewo, demolka to moje drugie imię, nie zliczę która to już u mnie
Margerytka40 08:38, 09 kwi 2019

Czy barwinek da radę rosnąć pod świerkami? Wzięłam się dziś za kopanie właśnie w okolicy świerków tych na froncie, fatalne warunki. Udaje mi się wbić szpadel z wielkim trudem. Mam bodziszek korzeniasty, spróbuję czy tam sobie poradzi, oby ale pomyślałam jeszcze o tym barwinku, byłby zimozielony
mrokasia 09:17, 09 kwi 2019

No to czekamy na pana koparkowego . Przynajmniej pozbędziesz się betonów. A trawniczek będzie nowy i śliczny.
A pod tymi świwrkami to masz jakieś nawadnianie? Bo jeśli tam megasucho to słabo to widzę...