Przeleciałam pierwszych kilkadziesiąt stron i kilkadziesiąt ostatnich. Wybacz, ale taki tu chaos że chyba muszę przysiąść od nowa. Nic nie wiem. Pomysły sypią się na lewo i prawo, ty przytakujesz, zaprzeczasz, przytakujesz... Ja nie mam pojęcia jaką ty masz działkę (chociaż plan widziałam) ani co lubisz bo co chwilę lubisz co innego Czy oprócz pojedynczych pinów na które natrafiałam masz gdzieś wrzucone hurtem twoje inspirki? Tak żeby człowiek wiedział mniej więcej o czym marzysz? Wiem że z racji zawodu lubisz porządek więc nie wiem czy coś pomogę bo ja mam wręcz przeciwnie Ale może namieszam skoro sama się o to prosisz
Postawy małża zazdroszczę
Poszukaj dużych białych płyt gresowych z połyskiem. Do tego jeden- dwa kwadraty mozaiki potnij na paski po 3 lub 4 rzędy kwadratów. Możesz na dole przykleić czarne paski kwadracików, nad tym biała płyta. Mogą być prostokątne.
Wszystko zafugować.
Ja mam płytkę 30x60, mozaika w środku szer. 4 paski mozaiki, potem płytka 30x60.
Ale u ciebie lepiej wyglądałaby dołem ze względu na rolety reszta biała ...
Hej hej
To może małe podsumowanie.
Plan działki najbardziej ogólny- widać posadowienie domu względem ogrodzenia i drogi i kształt działki. Naniesiona skarpa. Wysokośc skarpy 1,5,- tworzy dwa poziomy ogrodu. Dolny taras zajmuje duży trawnik, warzywnik, sad, garaż z drogą dojazdową i placyk do siedzenia. To część typowo rekreacyjna. Góra reprezentacyjna, ale z tarasem do siedzenia. Planujemy tylko część górną.
Działka na stoku północnym, południe od frontu domu.
I naniesione poprzednie rabaty
I obecny plan rabat:
Ulica na dole strony. Koło przy tarasie za duże na planie.
Podoba mi się ten pomysł. Na dole pasek czarnej mozaiki- nawiązywałby do granitowego blatu, później błyszczący gres z paskiem z mozaiki na wysokości czarnego paska w rolecie (30-40 cm) od sufitu.