Aniu, to nie problem
U mnie już za bardzo się rozrosły (te ze zdjęcia). Są do podziału. Szkoda, że mieszkasz tak daleko. Choć pewnie go masz, bo jest dość pospolity.
Kupiłam niedawno Red Cauli. Ale jeszcze malutki i nie kwitnie. Może za kilka dni.
Mała Limka fajna. A przebarwia się tak szybko może z powodu lata bo wszystk szybko przekwita. U mnie napisałam o hortensji ale powtórzę, najdłużej białe to podobno Polar Bear.
Miałaś okazję być w tej szkółce w Kaniowie w sobotę czy na ryneczku robisz takie fajne zakupy.
Poczytam o Polar Bear. Zdaje się, że to właśnie ją miałam na oku w ubiegłym roku, a w końcu zdecydowałam się Little Lime.
Urszulko, byłam w Kaniowie, kupiłam wspomniany wyżej rozchodnik, jeden - licząc, że szybko się rozrośnie, jeżówkę i miskant Variegatus. Było bardzo dużo bylin, ale mój hamulcowy mnie powstrzymywał Ceny nie powalały, np Red Baron 10 zł. Mimo wszystko lepiej kupić tam niż w necie, bo masz możliwość wyboru.
Dzięki za namiary
Eluś kochana. dziękuję za dobre serducho i chęć podzielenia się.
Ale pomału jakieś sobie kupię.
Tych pospolitych mam kilka przed bramką.
W tym roku ze 2 ciemne kupiłam.Ale chyba jeszcze trzeba ich dokupić.Pomału,,,bo na raz to za dużo kasy .
A człowiek nie tylko tymi kwiatuszkami żyje