Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

anabuko1 08:33, 30 wrz 2017

O WAW!!
Alekamolki duże.Fantastyczne!1

Ja też chcę zrobić skalniak.Ale to dopiero na wiosnę.
Ale takich " małych kamyczków" to nie mam
Póki co, będę podglądać u ciebie prace z nim związane i kibicować
Margerytka40 08:39, 30 wrz 2017

marba napisał(a)
Mam nadzieję, że będzie i to już niedługo. I to dzięki Tobie. Chyba niedługo znów się spotkamy. Buziaczki!

Zapraszam Basiu
marba 09:33, 30 wrz 2017

anabuko1 napisał(a)
O WAW!!
Alekamolki duże.Fantastyczne!1

Ja też chcę zrobić skalniak.Ale to dopiero na wiosnę.
Ale takich " małych kamyczków" to nie mam
Póki co, będę podglądać u ciebie prace z nim związane i kibicować

Aniu, mam szczęście, że Asia pozbywa się kamieni ze swojego ogrodu. U mnie będą miały drugie życie.
Basilikum 20:20, 30 wrz 2017

juz ciekawa jestem twojego skalniaka
ja tez mam ale moj jest wrosniety w gorke, tylko jedna strona ma kamienie i u gory jest sciezka.
danuta_szwajcer 09:12, 01 paź 2017

Zakupy Basiu bardzo fajne, dużo pracy miałaś ale efekt będzie, już widać, z kamieniami to się napracowałas Pozdrawiam:
marba 12:56, 01 paź 2017

Izo, też jestem ciekawa końcowego efektu.

Danusiu, lekko z tymi głazami nie było, a tu trzeba jeszcze przywieźć następny rzut. I kto wie, może jeszcze kolejne. Ale warto się pomęczyć, żeby potem było ładniej.

Kilka obrazków z dzisiejszego spaceru:
benia9185 09:50, 02 paź 2017

Fiu fiu! kawał ogrodu masz kobieto! bardzo naturalistyczne nasadzanie ,podoba mi się A grzybków u mnie w tym roku ogrom ,nie do przerobienia ,mam dość suszenia ,marynowania itp. A mój chłop jak w transie nosi kosz za koszem zwariował!
marba 11:44, 02 paź 2017

Skarpę pod mostkiem objął w posiadanie bluszczyk kurdybanek. Tworzy chwastoszczelną kołderkę, więc póki co pozwalam mu szaleć.
marba 11:53, 02 paź 2017

benia9185 napisał(a)
Fiu fiu! kawał ogrodu masz kobieto! bardzo naturalistyczne nasadzanie ,podoba mi się A grzybków u mnie w tym roku ogrom ,nie do przerobienia ,mam dość suszenia ,marynowania itp. A mój chłop jak w transie nosi kosz za koszem zwariował!

Beniu, miło mi Cię gościć, zapraszam częściej. Z grzybami w tym roku to klęska urodzaju. Ja sama nie chodzę na grzyby, ale sąsiadka mnie obdarowuje.
an_tre 19:43, 02 paź 2017

marba napisał(a)
Bardzo lubię wielkie, stare drzewa w ogrodzie. Szczególną sympatią darzę brzozy, zwłaszcza te wielopienne. Tu dwie moje ulubienice:

Dzięki twojej wizycie u mnie i ja pobuszowałam po twoim ogrodzie wśród brzóz i dębów
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies