Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 23:22, 30 kwi 2020

Wani napisał(a)
Fajnie że udało się Wam spotkać dziewczyny. Dajcie znać jak będziecie na trawy jechać Poproszę Was o mały rekonesans dla mnie

Jasne, ja szukam hakonek Beni Kaze, mam wstępnie zamówione na czerwiec ale wolałabym wcześniej kupić. A czego szukasz?
Wani 23:28, 30 kwi 2020

effka napisał(a)

Jasne, ja szukam hakonek Beni Kaze, mam wstępnie zamówione na czerwiec ale wolałabym wcześniej kupić. A czego szukasz?

Ojj ja to mam długą listę Beni Kaze też na niej jest ale tylko 3 sztuki mi potrzebne.
eVka 00:39, 01 maj 2020

Wani napisał(a)

Ojj ja to mam długą listę Beni Kaze też na niej jest ale tylko 3 sztuki mi potrzebne.

Spoko, jak będziemy jechać damy znac
Anda 08:23, 01 maj 2020

Fajnie, że mogłyście się spotkać i na dodatek zakupy zrobić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
UrsaMaior 09:43, 01 maj 2020

Ooo spotkanie i zakupy to jest coś! Dosadź do tych rh jakieś trawki, ja mam Silver Sceptre, ładnie świecą na tle zieleni rh. Powtykałam jeszcze cebulki przebiśniegów, ale za mało, muszę dosadzić.
Milka 09:49, 01 maj 2020

effka napisał(a)

Superowo, Oliwka mieszka prawie obok, na sąsiednim osiedlu Mam a nadziej, że uda się częściej widywać.

Też Kasię bardzo lubię, super dziewczyna. Fajnie, że blisko mieszkacie
Nowy zakup udany, ciekawe jak dalej, ja powoli część rodków wywalam
Johanka77 10:00, 01 maj 2020

Bardzo eufemistyczne określenie: zakupy kontrolne
Uśmiałam się!

Od tej pory tylko na takie będę jeździć! Może kogoś i ja spotkam
eVka 10:34, 01 maj 2020

Anda napisał(a)
Fajnie, że mogłyście się spotkać i na dodatek zakupy zrobić

Ewa, bardzo fajnie zakupy w towarzystwie ogrodomaniaków najlepsze!
eVka 10:38, 01 maj 2020

UrsaMaior napisał(a)
Ooo spotkanie i zakupy to jest coś! Dosadź do tych rh jakieś trawki, ja mam Silver Sceptre, ładnie świecą na tle zieleni rh. Powtykałam jeszcze cebulki przebiśniegów, ale za mało, muszę dosadzić.

Iza, dzięki za pomysł! Kupiłam dla pewności polecane przez Bogdzię rodki na słońce, choć tam słońce pół dnia a potem cień, Roseum Elegans. Teraz je dokładnie googluję a one rosną w potężne krzaczory, prawie drzewa 3 m
Muszę je odsunąć od sosen, choć jak one od dołu wyłysieją to i miejsce się zrobi
Właśnie jakieś fajne trawki muszę wsadzić, choć do turzyc bardzo się zraziłam tej wiosny bo mi pas Evergoldów i The Beatles zdechł. Wyschły na wiór, a może zmarzly wiosną, nie wiem ale w ich miejsce muszę na szybko szukać hakonek Beni Kaze.
SS dają radę?
eVka 10:40, 01 maj 2020

Milka napisał(a)

Też Kasię bardzo lubię, super dziewczyna. Fajnie, że blisko mieszkacie
Nowy zakup udany, ciekawe jak dalej, ja powoli część rodków wywalam

Opowiadała właśnie, że była u Ciebie i hakonki dostała Super babeczka z niej.
Dlaczego wywalasz rodki? Nie strasz?