Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 15:57, 01 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

U nas też ciągle pada

Fajnie z` tym zbiornikiem na deszczówkę! też się przymierzamy.

Polecam z całego ogrodowego serca
oliwka 15:59, 01 maj 2020

effka napisał(a)

Kochana, wszystkie moje zakupy duże i małe to zakupy kontrolne
A te tym bardziej ehehe
W centrum ogrodniczym były takie tłumy jak na pielgrzymce w Częstochowie, ledwo się odnalazłyśmy a hektarów tam nie ma.
Babeczka przy kasie mówiła, że Polacy podczas pandemii ruszyli do ogrodów i na balkony i wszyscy kupują i sadzą rośliny

Ewa, kolega z branży e-commerce powiedział mi, że w trakcie pandemii wzrosła sprzedaż w branży ogrodniczej, sprzedaż domowych przyrzadach sportowych oraz sprzedaż dresów i pidżam
Zuzka25 16:10, 01 maj 2020

oliwka napisał(a)

Ewa, kolega z branży e-commerce powiedział mi, że w trakcie pandemii wzrosła sprzedaż w branży ogrodniczej, sprzedaż domowych przyrzadach sportowych oraz sprzedaż dresów i pidżam

Też się z tym zgodzę W sportowym sklepie D..n domowy sprzęt też szybko znikał.
eVka 16:25, 01 maj 2020

oliwka napisał(a)

Ehehe, no tak, wszystko się zgadza
eVka 19:23, 01 maj 2020

Po ciężkim dniu pracy w ogrodzie, tony chwastów wyrwanych, kręgosłup pęka ale buzia się cieszy

Johanka77 20:01, 01 maj 2020

effka napisał(a)
Po ciężkim dniu pracy w ogrodzie, tony chwastów wyrwanych, kręgosłup pęka ale buzia się cieszy

Mam podobnie! Plecy bolą, ale człowiek speniony

Śliczne widoki masz
AnnaCh 20:10, 01 maj 2020

Ale Ty masz ten trawnik jak dywan, do tego kanty jak brzytwa, pięknie
Zbiorniki fajne, ale mega drogie, jak zaczęłam liczyć ile razy taki 270 litrów musiałby mi się napełnić do pełna, żeby zwrócił mi się koszt jego zakupu, to mi się odechciało, przy intensywności współczesnych opadów chyba nie starczy mi życia Ale nie mówię nie, jakbym miała jakiś nadmiar gotówki
UrsaMaior 20:39, 01 maj 2020

Hehe mam identyczne crocksy!
eVka 21:20, 01 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

Mam podobnie! Plecy bolą, ale człowiek speniony

Śliczne widoki masz

Uwielbiam ten stan. Strasznie zarósł pas za szmaragdami od tyłu przy granicy działki i musiałam cały ten pas wyplewić a sięgały do kolan
Dzięki! Po deszczach trawa rośnie w oczach
eVka 21:22, 01 maj 2020

AnnaCh napisał(a)
Ale Ty masz ten trawnik jak dywan, do tego kanty jak brzytwa, pięknie
Zbiorniki fajne, ale mega drogie, jak zaczęłam liczyć ile razy taki 270 litrów musiałby mi się napełnić do pełna, żeby zwrócił mi się koszt jego zakupu, to mi się odechciało, przy intensywności współczesnych opadów chyba nie starczy mi życia Ale nie mówię nie, jakbym miała jakiś nadmiar gotówki

Lubie ten mój zielony dywanik
Nigdy bym nie kupiła takich drogich zbiorników gdybym nie dostała dofinansowania z miasta, 5 tys. w kieszeni