Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 18:07, 21 mar 2021

Wiolka5_7 napisał(a)

Jak dają to trzeba korzystać

U mnie południowy dach,więc spoko.

Dokładnie tak Południowy dach idealny, najlepszy do fotowoltaiki
Brzozowadzie... 11:44, 22 mar 2021

effka napisał(a)

Witaj Agatko Oj zupełnie inna jakość pracy, ja się trochę bałam akumulatorowych, że będę musiała je często ładować. Powiedz na jak długi czas pracy Twoje nożyce wystarczają?
Pozdrawiam!

Wybacz, że dopiero dziś, ale rzadko wpadam na O. ostatnio. No powiem Ci, że na baaardzo długo, w sumie ładowałam je dopiero raz, a wycięte mam już wszystko. I ładowałam nie dlatego, że mi się rozładowały w czasie pracy, tylko tak na wszelki wypadek Baaardzo jestem z nich zadowolona. Nie wiem, jak ja mogłam się bez nich obyć do tej pory
kasiek 18:31, 22 mar 2021

Ooo - zmiana elewacji, ja swoją przezywałam w zeszłym roku, i bardzo się cieszę że mam ją juz za sobą! Trzymam kciuki za ekipe, moja nie złamała żadnego kwiatka - tacy artyści
eVka 19:38, 22 mar 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Wybacz, że dopiero dziś, ale rzadko wpadam na O. ostatnio. No powiem Ci, że na baaardzo długo, w sumie ładowałam je dopiero raz, a wycięte mam już wszystko. I ładowałam nie dlatego, że mi się rozładowały w czasie pracy, tylko tak na wszelki wypadek Baaardzo jestem z nich zadowolona. Nie wiem, jak ja mogłam się bez nich obyć do tej pory

To nie miałam pojęcia, że te akumulatory tak długo trzymają. Super
eVka 19:40, 22 mar 2021

kasiek napisał(a)
Ooo - zmiana elewacji, ja swoją przezywałam w zeszłym roku, i bardzo się cieszę że mam ją juz za sobą! Trzymam kciuki za ekipe, moja nie złamała żadnego kwiatka - tacy artyści

Twoja elewacja bardzo ładna. U mnie brat ze swoją ekipą będzie robił ocieplenie i tynk. Będę musiała go pilnować, żeby nic nie połamał a część niestety przesadzić bo za blisko ściany posadzone a dojdzie 15 cm styropianu.
SlonecznyOgrod 22:11, 22 mar 2021

effka napisał(a)

Dzięki, kolor Kiesel 18 ze wzornika Caparol.

Cała elewacja jednolita bez wstawek tylko wystajacy z bryły budynku wiatrołap będzie grafitowy.

Byłam właśnie ciekawa czy wstawki typu 3 paski haha
Ale jednolicie i super elegancko i ponadczasowo
eVka 22:18, 22 mar 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)

Byłam właśnie ciekawa czy wstawki typu 3 paski haha
Ale jednolicie i super elegancko i ponadczasowo

Haha, 3 paski to nie mój styl. Lubię totalny minimalizm. Monokolor.
Wani 13:04, 23 mar 2021

Ale fajnie że będziesz miała elewację zrobioną. Nasz czeka i czeka... Ocieplenie na szczeście jest i zaciagnięte białym klejem - od czterech lat przynajmniej ;p Wymieniliśmy w zeszłym tygodniu drzwi wejściowe, piękne są ale podkreślają że reszta niewykończona. No cóż, wiadomo o co chodzi.
eVka 13:13, 23 mar 2021

Wani napisał(a)
Ale fajnie że będziesz miała elewację zrobioną. Nasz czeka i czeka... Ocieplenie na szczeście jest i zaciagnięte białym klejem - od czterech lat przynajmniej ;p Wymieniliśmy w zeszłym tygodniu drzwi wejściowe, piękne są ale podkreślają że reszta niewykończona. No cóż, wiadomo o co chodzi.

Też się cieszę z tą niewykończoną elewacją trzeba uważać, bo klej i styropian nie pokryte tynkiem tracą swoje właściwości. Móż mąż jest specjalista w tej branży i ma hopla na tym punkcie. Uważa, że styropian z klejem może tylko jeden sezon stać bez tynku wierzchniego. Ale wiadomo jak nie można z różnych przyczyn od razu zrobić to trudno. Trzymam kciuki za wasz tynk
eVka 19:35, 25 mar 2021

Krokusikowe łany