Ewa nawet nie pamiętałam że masz w łazience szybę przy wannie. Byłam wczoraj na zakupach w K. Przejeżdżając widziałam brata na elewacji - robi się u nas padało mocno chyba w niedzielę, ale nie jestem pewna. Ostatnio dni wyglądają tak samo
Też tak miałam nad morzem wiatr nie z tej ziemi i słońce świeciło. Dawno nie pamiętam abyśmy się pod wydmami rozkladali nad brzegiem nie dało rady. Głowy znad parawanu tylko wychylalismy.
I jak tu nie mieć nad polskim morzem parawanu.
Ładnie urządzona łazienka czy to drewno impregnowane czy kafle. Widać że to duży salon mój też duży.
Dzięki Ewa jak jeszcze wypoczywasz to miłego i słonecznego życzę.
Aniu, bardzo dziękuję Salony, to za dużo powiedziane, to mała łazienka ale dzięki temu, że odsłoniliśmy i oczyściliśmy stare belki stropowe pomieszczenie zyskało oddech i przestrzeń.
Tęsknię na urlopie za ogrodem... Ciekawa jestem jak teraz wygląda
Kasiu, czyżby szyba zawsze taka czysta bylajak u mnie jesteś Wątpię haha
To parawan rozsywany na 3/4 długości wanny. Fajna sprawa.
Ooo dzięki za info, czyli elewacja się robi. Wiem wiem bo codziennie dzowni i melduję postęp prac. Musi cokół zaizolować i ocieplić, kupa roboty przy takim starym budynku...
U nas na razie bez deszczu aleponoc dzisiaj popoludniu ma zacząć padać i będzie ciągle padało. W piątek już wracamy więc spoko. Oby w weekend we Wrocławiu nie padało. Muszę trawnik skosić i poplewić. A i wnibluszcze posadzę przy garażu.
Elu, ja nie lubię naszego morza i wiem dlaczego, wcale nie dlatego że same morze jest brzydkie ale ta pogoda!!! Raz zimno, raz ciepło, słońce, deszcz, wiatr, do licha z takimi atrakcjami. Wolę dopłacić i mieć gwarancję pogody. To kolejny wyjazd wakacyjny, nasze główne wakacje były tropikalne z cudowną pogodą, to teraz możemy znieść gorszą pogodę
Łazienkę projektowałam dwa lata haha. Jest mała, 1.75x2.8 m ale dzięki lustrom optycznie się powiększyła. Na ścianie nad wanna tą długie na 1.75m płytki gresowe naprawdę doskonale imitujące drewno. Wiele osób się nabrało