Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Dominika11 14:34, 13 sie 2021

effka napisał(a)

A widzisz! Widzę je na All i całkiem niedrogo
no ja też tam swoje kupowałam
eVka 14:35, 13 sie 2021

Dominika11 napisał(a)
no ja też tam swoje kupowałam

sylwia_slomc... 15:23, 13 sie 2021

Oooo orientalne elementy wprowadzasz Miejsca z trawka pomiędzy zębami pod klony na ciekawą ławeczkę lub krzesełko bym wykorzystała
eVka 15:32, 13 sie 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Oooo orientalne elementy wprowadzasz Miejsca z trawka pomiędzy zębami pod klony na ciekawą ławeczkę lub krzesełko bym wykorzystała

O Ty! Jaki extra pomysł! I nawet wiem jaka ławeczka tam mogła bym dać. Widziałam taka bambusową

Pasowałaby

A spod spodu mogłyby hakonki wystawać

Tak, jakoś nas ciagnie w tamta stronę, może dlatego, że mąz niedługo udaje się w daleka podróż do Tajlandii, Wietnamu i Kambodży

Dzięki Sylwia
eVka 18:22, 13 sie 2021

Leżak wypróbowany, bardzo wygodny

Martka 23:40, 13 sie 2021

Ewuś, u Ciebie pięknie, przybyło ozdób, klony mają się świetnie, pociągnięcie rabat było kwestią czasu, pamiętam że był on niezbędny do przekonania męża ale koszenie takich zaułków szybko zaczyna denerwować Postępy nad elewacją znaczące, będzie świetny efekt kolorystyczny. Próba leżaczka zaliczona, piękne oba zdjęcia Nie mogę się nazachwycać bujnością i spójnością Twojego ogrodu. Klony i hakone to jest to, ja bym tak połączyła jak Johanka prawi.
mrokasia 07:01, 14 sie 2021

Podoba mi się bardzo pomysł z ławką pomiędzy klonami .
Zakrecona 11:55, 14 sie 2021

O widzę, że zmiana frontu i ozdób przybywa

Fajne klimaty u Ciebie.
eVka 13:39, 14 sie 2021

Martka napisał(a)
Ewuś, u Ciebie pięknie, przybyło ozdób, klony mają się świetnie, pociągnięcie rabat było kwestią czasu, pamiętam że był on niezbędny do przekonania męża ale koszenie takich zaułków szybko zaczyna denerwować Postępy nad elewacją znaczące, będzie świetny efekt kolorystyczny. Próba leżaczka zaliczona, piękne oba zdjęcia Nie mogę się nazachwycać bujnością i spójnością Twojego ogrodu. Klony i hakone to jest to, ja bym tak połączyła jak Johanka prawi.

Marta, widzisz, nie umiem stać w miejscu i zadowoli się tym co mam, ciągle mnie ciągnie do zmian
Dzisiaj postawiłam nowy leżak koło klona tam gdzie miałam ciąć rabatę i tak mi pasuje bardzo. Lecę dokupić drugi póki jeszcze jest w sklepie. Wprawdzie leżak docelowo ma być na tarasie, ale zobaczymy jak będzie jak elewacja elewacja zrobi i poustawiam wszystko na tarasie

Dziękuję Na pewno te dwa klony przy stipowisku połączę hakonkami. To już zdecydowane. A na hakonkach lekka ławeczka bambusowa.

Buziaki!
eVka 13:40, 14 sie 2021

mrokasia napisał(a)
Podoba mi się bardzo pomysł z ławką pomiędzy klonami .

Tak będzie! Dzięki