Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

ElzbietaFranka 12:43, 25 sie 2021

Napalilas się z tymi winobluszczami. Dobrze ze swojego drewniaka nie obsadzilam wtedy zamiast 8 taczek badyli miałabym że 12 taczek.
Winobluszcz jest ładny, ale nie w takim nadmiarze jak u mnie.
Ten trojklapowy jest ładny tylko u mnie marznie. Mam 3 rodzaj jeden japoński, ten zwykły i chyba mandżurski.

Pomysł dobrze abyś była zadowolona jak na budynek to ten 5 klapowy. Jest w szkółkach.

U mnie łazienka w Wawie prostokącie 2,5x4,5. Druga z prysznicem mniejsza.
Pamiętam jakmmysmy robili łazienkę to był szał na drzewo tekowe. Wszyscy od podłogi aż po sufity kładli. Jednak tej to tylko na podłogę. Na ściany się nie nadaje. Pisze abyś się nie budziła na wyjeździe
Agania 13:49, 25 sie 2021

effka napisał(a)

Łazienka ciągle nie dokończona, brakuje zabudowy meblowej kotła i szafek nad geberitem (oczywiście będą podobnie jak blat i dodatki,w części bambusowe)

Ewa łazieneczka czadowa, taka w moim klimacie też mam dwie umywaleczki, robiłam dwie łazienki rok temu
Belki odjazd, jest klimat francja elegancja i natura
eVka 17:45, 25 sie 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
Napalilas się z tymi winobluszczami. Dobrze ze swojego drewniaka nie obsadzilam wtedy zamiast 8 taczek badyli miałabym że 12 taczek.
Winobluszcz jest ładny, ale nie w takim nadmiarze jak u mnie.
Ten trojklapowy jest ładny tylko u mnie marznie. Mam 3 rodzaj jeden japoński, ten zwykły i chyba mandżurski.

Pomysł dobrze abyś była zadowolona jak na budynek to ten 5 klapowy. Jest w szkółkach.

U mnie łazienka w Wawie prostokącie 2,5x4,5. Druga z prysznicem mniejsza.
Pamiętam jakmmysmy robili łazienkę to był szał na drzewo tekowe. Wszyscy od podłogi aż po sufity kładli. Jednak tej to tylko na podłogę. Na ściany się nie nadaje. Pisze abyś się nie budziła na wyjeździe

Posadzę ze dwie sadzonki winobluszczu, nie więcej. Zastanawiam się tylko czy trójklapowy czy pięcio. Trój jest delikatniejszy ale ładniejszy. Piszesz, że piecioklapowy, to może rzeczywiście na niego się zdecyduję.

Teak jest ekstra, ale wiem że tylko na podłogę, jednak ściany pod prysznicem są ciągle mokre, bałabym się drewno położyć. Chociaż w sumie statki i balie kiedyś drewniane były
eVka 17:50, 25 sie 2021

Agania napisał(a)

Ewa łazieneczka czadowa, taka w moim klimacie też mam dwie umywaleczki, robiłam dwie łazienki rok temu
Belki odjazd, jest klimat francja elegancja i natura

Agata, jestem niej bardzo zadowolona, jest ciepła i klimatyczna, dobrze się wniej czujemy, mąż mówi, że jak leży w wannie to czuje się jak w SPA
My niestety mamy tylko jedna łazienkę bo na piętrze nie ma miejsca na drugą. Jesteśmy tylko w trójkę i taka wystarcza ale stąd dwie umywalki, żeby można było jednocześnie korzystać z łazienki.
Belki są mega. Będziemy odsłaniać je też w kuchni i korytarzu. Otworzy się duża przestrzeń na poddaszu nieużytkowym i pomieszczenia nabiorą oddechu.

Bardzo się cieszę, że Ci się podoba!
eVka 18:16, 25 sie 2021

Taka była before

After

Dorii 18:42, 25 sie 2021

Super łazienka moje klimaty,
cudne umywalki
Moja na dole biało drewniana a na górze szaro drewniana
Niestety chyba się spóźniłam z wycieczką do Józka, donice zniknęły ze strony
Wiolka5_7 19:57, 25 sie 2021

Łazienka w moim guście my jesteśmy przed remontem... będą płytki ala drewno i ala beton.
Helen 20:51, 25 sie 2021

Łazienka bardzo w moim klimacie.
Johanka77 21:02, 25 sie 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)

Światło ładnie zagrało ładne domki mają i nawet piorunochruny im deweloper założył, to był by dobry pomysł na moje burzowe lęki
Ewa, u mnie w Kole jest taki sklep Francuskie Klimaty i tam też mają beldeco, aluro podobałoby Ci się piękne przedmioty
Może kiedyś zechciałabyś pokazać nową łazienkę, zaintrygowałaś mnie i ciekawa jestem, a ten klimat uwielbiam

Daria w którym miejscu jest w Kole ten sklep?
eVka 21:55, 25 sie 2021

Dorii napisał(a)
Super łazienka moje klimaty,
cudne umywalki
Moja na dole biało drewniana a na górze szaro drewniana
Niestety chyba się spóźniłam z wycieczką do Józka, donice zniknęły ze strony

Dzięki Dori
Trudno, nie były mi te donice w takim razie pisane. Dzięki za chęci.