Floksy extra są a jak pachną, żałuję, że tylko trzy sadzonki wzięłam, podjadę po więcej.
Mirella dzięki za wszystkie rady zamawiam czerwona Piano u Hyżego w doniczkach. Jednak nie będę ryzykować z gołym korzeniem, mam zero doświadczenia z różami i doniczki pewniejsze.
Edit:
I zamówienie poszło, wzięłam 6 sztuk Piano, bo nie chcę gęsto sadzić tylko co metr, żeby pomiędzy coś wcisnąc jakieś trawki, może stipę dla zwiewności
Też kupiłam naparstnice i sobie myślę, czy nie jechać po więcej, bo wzięłam tylko po 1sztuce białej i różowej, ale mega dorodne. Musiałam, ze da się taką kępę podzielic, ale Lindsay mnie od tego pomysłu odwodzi
Dzięki, fajne zakupy t mam nadzieję, że jutro przyjdą z albamaru nie omieszkam sie pochwalić, ewentualnie będę szukać domu, jak mąż zobaczy tyle roślin, nie mówiąc już o różach, które dzisiaj zamówiłam...
Za mna floksy łaziły od jakiegos czasu a jak zobaczyłam takie piekne malinowe no to musiałam je kupić.
P.S. nawet chyba sie załapałam do filmu, który kręcili obok targu, jak zobaczycie babę z wielkimi siatami i wystającymi z nich kfiatkami TO JA!!!!
Wy kupujecie naparstnice a u mnie już po...Kwitły jakieś 2-3 tygodnie temu, wczoraj chciałam pousuwać pousychane liście i łodygi a tu mi całe rośliny od ziemi odeszły Więc definitywnie dokonały żywota