Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Magleska 23:15, 02 lip 2018

bardzo sliczne zakupy
macham juz na dobranoc
eVka 23:41, 02 lip 2018

Magleska napisał(a)
bardzo sliczne zakupy
macham juz na dobranoc

dzięki. Odmachuję, dobranoc.
MirellaB 08:37, 03 lip 2018

Floksy mam chyba w tym sam kolorze
Zakupy zawsze cieszą
eVka 10:30, 03 lip 2018

MirellaB napisał(a)
Floksy mam chyba w tym sam kolorze
Zakupy zawsze cieszą

Floksy extra są a jak pachną, żałuję, że tylko trzy sadzonki wzięłam, podjadę po więcej.

Mirella dzięki za wszystkie rady zamawiam czerwona Piano u Hyżego w doniczkach. Jednak nie będę ryzykować z gołym korzeniem, mam zero doświadczenia z różami i doniczki pewniejsze.

Edit:
I zamówienie poszło, wzięłam 6 sztuk Piano, bo nie chcę gęsto sadzić tylko co metr, żeby pomiędzy coś wcisnąc jakieś trawki, może stipę dla zwiewności
Kasia_CS 13:51, 03 lip 2018

Też kupiłam naparstnice i sobie myślę, czy nie jechać po więcej, bo wzięłam tylko po 1sztuce białej i różowej, ale mega dorodne. Musiałam, ze da się taką kępę podzielic, ale Lindsay mnie od tego pomysłu odwodzi
eVka 14:03, 03 lip 2018

Kasia_CS napisał(a)
Też kupiłam naparstnice i sobie myślę, czy nie jechać po więcej, bo wzięłam tylko po 1sztuce białej i różowej, ale mega dorodne. Musiałam, ze da się taką kępę podzielic, ale Lindsay mnie od tego pomysłu odwodzi

Kupiłam 5 na wjazdową i 4 na brzozowo-sosnowa z tyłu ogrodu. Cudne są
lindsay80 14:38, 03 lip 2018

Fajne zakupy, a ten floks to za mną chodzi
eVka 15:02, 03 lip 2018

lindsay80 napisał(a)
Fajne zakupy, a ten floks to za mną chodzi

Dzięki, fajne zakupy t mam nadzieję, że jutro przyjdą z albamaru nie omieszkam sie pochwalić, ewentualnie będę szukać domu, jak mąż zobaczy tyle roślin, nie mówiąc już o różach, które dzisiaj zamówiłam...

Za mna floksy łaziły od jakiegos czasu a jak zobaczyłam takie piekne malinowe no to musiałam je kupić.

P.S. nawet chyba sie załapałam do filmu, który kręcili obok targu, jak zobaczycie babę z wielkimi siatami i wystającymi z nich kfiatkami TO JA!!!!
mrokasia 16:37, 03 lip 2018

effka napisał(a)

Dzięki, fajne zakupy t mam nadzieję, że jutro przyjdą z albamaru nie omieszkam sie pochwalić, ewentualnie będę szukać domu, jak mąż zobaczy tyle roślin, nie mówiąc już o różach, które dzisiaj zamówiłam...

Za mna floksy łaziły od jakiegos czasu a jak zobaczyłam takie piekne malinowe no to musiałam je kupić.

P.S. nawet chyba sie załapałam do filmu, który kręcili obok targu, jak zobaczycie babę z wielkimi siatami i wystającymi z nich kfiatkami TO JA!!!!

Ewka, Ty normalnie jesteś wariatka
Wani 16:40, 03 lip 2018

Wy kupujecie naparstnice a u mnie już po...Kwitły jakieś 2-3 tygodnie temu, wczoraj chciałam pousuwać pousychane liście i łodygi a tu mi całe rośliny od ziemi odeszły Więc definitywnie dokonały żywota