Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 19:33, 15 sie 2018

I takie różne miskantowe
eVka 19:35, 15 sie 2018

Rozchodniki kwitną ☺
eVka 19:42, 15 sie 2018

Nowa część trawnika

Zadaszenie tarasu do wymiany, już starawe jest. Chcę przezroczysty dach, bo jest tam za ciemno, elewacja będzie biała to ten kąt się rozjaśni ☺

Mój pierwszy powojnik, Jan Paweł II, muszę mu porządną drabinkę zakupić
eVka 19:44, 15 sie 2018

Zagajnik Brzozowo-sosnowy. Wszystko jeszcze młodziutka i malutkie
eVka 19:52, 15 sie 2018

Jewelki startują

Hameln wsadzone prawie zimą jako suszki dają radę pierwszy sezon ☺

mrokasia 19:54, 15 sie 2018

Ewcia, przezroczysty dach? Nie będzie Ci tam za bardzo słońce grzać? Poza tym przezroczysty dach zaraz będzie zakurzony, ptak Ci narobi, wszystko będzie widać od spodu, nie będzie Cię to denerwować?

Fajnie w tym Twoim ogrodzie .
eVka 20:07, 15 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Ewcia, przezroczysty dach? Nie będzie Ci tam za bardzo słońce grzać? Poza tym przezroczysty dach zaraz będzie zakurzony, ptak Ci narobi, wszystko będzie widać od spodu, nie będzie Cię to denerwować?

Fajnie w tym Twoim ogrodzie .

Dziękuję ☺ siedzę w nim całymi dniami.
Taras jest od północy, jest tam bardzo ciemno i ponuro z myciem zadaszenia nie bedzie problemu, bo z balkonu domu rodziców można go wężem spłukać. Mam nadzieję, że w przyszłym roku sie uda kupić, o taki w tym stylu

eVka 20:11, 15 sie 2018

Powiem wam, że opatentowałam sobie kancikowanie trawnika nożycami akumulatorowymi. Takimi krótkimi, jak do cięcia żywopłotów. Bardzo szybko i wygodnie wycinam kanty aż do ziemi a naeet trochę wgłąb. Wiem, że się niszczą ryjąc w ziemi ale takich tanich z dyskontu mi nie szkoda
mrokasia 20:15, 15 sie 2018

effka napisał(a)

Dziękuję ☺ siedzę w nim całymi dniami.
Taras jest od północy, jest tam bardzo ciemno i ponuro z myciem zadaszenia nie bedzie problemu, bo z balkonu domu rodziców można go wężem spłukać.

Aaaa, widzę że temat przemyślany . Jak taras od północy to rzeczywiście słońce nie będzie uciążliwe a zyskasz doświetlenie .

Kanty to masz doskonale perfekcyjne .
eVka 20:24, 15 sie 2018

mrokasia napisał(a)

Aaaa, widzę że temat przemyślany . Jak taras od północy to rzeczywiście słońce nie będzie uciążliwe a zyskasz doświetlenie .

Kanty to masz doskonale perfekcyjne .

☺ tak przemyślałam siedząc w słoneczny dzień na chuśtawce pod tym zadaszeniem w totalnym mroku. Nie fajne to. Cień jest ok ale nie aż taki
Tylko skąd tu kasę na te moje wszystkie pomysły wziąść...