Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:34, 11 paź 2018

Magleska napisał(a)
FAjne te kratki do róż znalazłaś pokażesz jak przyjdą ? Mam kilka róż przydałoby mi się coś do podpory ,ale mało widoczne

Fajne, bo takie ażurowe, niewidoczne. Jasne pokażę jak dojdą, chciałam od razu zamówić ale wyświetla mi się tylko odbiór osobisty, muszę tam jutro zadzwonić i spytać o wysyłkę.
Kasiolaaa 09:22, 12 paź 2018

mysle ze bedziemy projektowac ale łatwo to mi nie pojdzie znajac zycie hihi
eVka 15:11, 12 paź 2018

Kasiolaaa napisał(a)
mysle ze bedziemy projektowac ale łatwo to mi nie pojdzie znajac zycie hihi

dasz radę
eVka 15:14, 12 paź 2018

Kupiłam kratki metalowe do róż, jednak poszłam w klasyczne zwykłe kratki, nie takie ozdobne, były dużo tańsze. Od razu jedna pójdzie dla jeżyny, która juz jest mega wysoka i potrzebuje mieć po czym się pnąć.
Przyjechał dzisiaj obornik przekompostowany - 30 worków czarnego złota mogę w końcu przygotować stanowisko dla choin.
Wiolka5_7 16:50, 12 paź 2018

effka napisał(a)
Kupiłam kratki metalowe do róż, jednak poszłam w klasyczne zwykłe kratki, nie takie ozdobne, były dużo tańsze. Od razu jedna pójdzie dla jeżyny, która juz jest mega wysoka i potrzebuje mieć po czym się pnąć.
Przyjechał dzisiaj obornik przekompostowany - 30 worków czarnego złota mogę w końcu przygotować stanowisko dla choin.

Obornika zazdroszczę u mnie ciężko kupić...
Kasiolaaa 17:37, 12 paź 2018

ja tez zazdoszcze obornika ale tak pozytywnie oczywiscie no i ja tez mam jezyny pewnie tez gdzies bede szukac z czasem metalowych kratek chyba ze pojdą na kojec od psow
Nowalijka 20:33, 12 paź 2018

Ewuś usiłuję nadrobić zaległości u Ciebie, ale musisz mi dać trochę czasu. Nie było mnie trochę u Ciebie. Póki co powiem jedno. Czy Ty masz w ogrodzie sztuczne kwiaty i sztuczną trawę a może to fotomontaż? Pięknie masz, śliczne trawy i hortensje, z resztą nawet grys u Ciebie elegancki.
Zrób proszę fotki kratek do róż, które kupiłaś. Tez muszę o czymś pomyśleć.
eVka 20:50, 12 paź 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Obornika zazdroszczę u mnie ciężko kupić...

Hihi tylko ogrodomaniaczki mogą zazdrościć obornika piękny czarny, już cztery worki przekopałam na rabacie choinowej. Okazało się, że to obornik bydlęcy wymieszany z gnojówką, trochę torfu, generalnie czarny, ciężki ładnie wygląda, trochę czuć ale nie bardzo.
Zana 20:54, 12 paź 2018

Hi, hi a ja mam prawie cały bagażnik worków z obornikiem
Jutro mam zamiar troszkę podziałać. Trzeba wykorzystać aurę na maksa
eVka 20:57, 12 paź 2018

Kasiolaaa napisał(a)
ja tez zazdoszcze obornika ale tak pozytywnie oczywiscie no i ja tez mam jezyny pewnie tez gdzies bede szukac z czasem metalowych kratek chyba ze pojdą na kojec od psow

Czekam na kratki z niecierpliwością, róże błagają o wsparcie, jeżyny też.
Takie:

Wbiję po prostu w ziemię i tyle.