Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasia_CS 19:08, 02 lis 2018

effka napisał(a)

Ale to malowniczo wygląda - prawa strona total jesień, lewa środek sezonu Fajny efekt
eVka 19:14, 02 lis 2018

Kasia_CS napisał(a)

Ale to malowniczo wygląda - prawa strona total jesień, lewa środek sezonu Fajny efekt

Rzeczywiście Kasiu, dopiero teraz to zauważyłam. Fajny efekt Green baron zmienił się w Yellow barona i w końcu jest efektowny
Na tej rabacie po prawej muszę poczynić przesadzenia hortensjowe bo teraz krzywo jest.
kasiab 19:16, 02 lis 2018

Piękne widoki takie ujęcia sprawiają że aż mam chęć dalej kopać i walczyć z moim ugorem
eVka 20:16, 02 lis 2018

kasiab napisał(a)
Piękne widoki takie ujęcia sprawiają że aż mam chęć dalej kopać i walczyć z moim ugorem

Kasiu takie słowa to miód na me serce DZIĘKUJĘ! Dawno Cię nie było, co porabiasz?
Rok temu z kawałkiem u mnie też był ugór:
Zuzka25 21:23, 02 lis 2018

Piękne kolory w Twoim ogrodzie, a taką jesień też uwielbiam Jakie turzyce masz pomiędzy buksami, z przodu rabaty? Zimowała już Tobie? Moja podobna rok temu wymarzła. W tym roku ponownie dałam jej szansę. Zobaczymy..
Kasia_CS 21:32, 02 lis 2018

effka napisał(a)

Rok temu z kawałkiem u mnie też był ugór:

ze jak??!!

szokens!
eVka 22:44, 02 lis 2018

Zuzka25 napisał(a)
Piękne kolory w Twoim ogrodzie, a taką jesień też uwielbiam Jakie turzyce masz pomiędzy buksami, z przodu rabaty? Zimowała już Tobie? Moja podobna rok temu wymarzła. W tym roku ponownie dałam jej szansę. Zobaczymy..

Dziękuję pomiędzy buksami te żółte to turzyce elata aurea, mam ją pierwszy rok, jeszcze nie zimowała. Mam nadzieję, że nie przemarznie, bo trochę kosztowały MusZę pocZytać jak je zabezpieczyć.
eVka 22:52, 02 lis 2018

Kasia_CS napisał(a)

ze jak??!!

szokens!

Hehe no tak to wyglądało w lecie zeszłego roku, ja teraz patrzę to mi słabo, nie wiem jak daliśmy radę. Kilka miesięcy grzebania i jakoś teraz to wygląda warto było
A tu jeszcze takie coś (czerwiec 2017/listopad 2018)

Jeszcze tylko grill murowany został do odnowienia i muszę go jednak jakimiś wyższymi trawami obsadzić bo razi.
Zuzka25 08:28, 03 lis 2018

effka napisał(a)

Dziękuję pomiędzy buksami te żółte to turzyce elata aurea, mam ją pierwszy rok, jeszcze nie zimowała. Mam nadzieję, że nie przemarznie, bo trochę kosztowały MusZę pocZytać jak je zabezpieczyć.

Miałam na myśli te drugie trawki Wyglądają mi na frosted curls lub amazon mist? Z nimi jest problem z zimowaniem niestety
eVka 09:46, 03 lis 2018

Zuzka25 napisał(a)

Miałam na myśli te drugie trawki Wyglądają mi na frosted curls lub amazon mist? Z nimi jest problem z zimowaniem niestety

Aaa to są stipy, u mnie zimują, w tym miejscu jeszcze nie zimowały ale na innej rabacie przetrwały już dwie zimy.