No cóż, po cichu sobie marzę i planuję wycięcie nowej długiej i wąskiej rabaty w trawniku, żeby stworzyć pokoje ogrodowe. Na razie jest otwarta przestrzeń i chcę to zmienić, żeby stworzyć fajny klimat ogrodowy.
Nie wierzę że to Twój ogród! To że jestem cichutko nie znaczy że nie oglądam ja przekopuje przód w międzyczasie bo moja dziewczynka wymaga dużo uwagi starsza w sumie też
Pomysł z pokojami pochwalam mało tego sama skrycie marzę żeby stworzyć nieskończony ogród ale na mojej działce będzie ciężko także czekam z niecierpliwością i trzymam kciuki
Wiolu naogladalam się przez ten rok wspaniałych ogrodów zarówno na O. jak i w innych miejscach i mój pierwotny projekt ogrodu stworzony w zeszłym roku teraz wydaje się już nieatrakcyjny, płaski, nieciekawy...
Wszystko w zasadzie widać jak na patelni, brak tajemniczości, odkrywania ogrodowych zakątków. Nawet w małym ogrodzie da się to stworzyć. Na dzień dzisiejszy mam jeszcze za mało wiedzy, żeby się uporać z tym zadaniem sama Ale od czego zima i wy jesteście
A co u siebie planujesz zmieniać?
Oj będę liczyła na pomoc w doborze roślin, układzie rabaty etc Dziękuję za kibicowanie, człowiek od razu nabiera chęci do działania
Haniu, planów dokładnych jeszcze brak, coś może w przyszłym tygodniu naskrobię i będziemy kombinować
Generalnie chcę podzielić ogród na wnętrza wąska/wąskimi rabatami z drzewami kolumnowymi, może też jakieś kuliste odmiany, bo jeszcze nie mam.