Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:05, 10 mar 2019

Johanka77 napisał(a)
Ale super! Będzie się działo!

Oj będzie, będzie
Mąż jak zobaczył z ilu części składa się to zadaszenie i ze trzeba do złożenia min. 3 osób to już nie jest taki chętny. Chyba fachowca wezwę
nicol21 22:06, 10 mar 2019

Super, nowe lato będzie już pod nowym dachem. Fajnie, że dodacie sobie światła i lekkości. już się nie mogę doczekać aż pokażesz efekty pracy.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
eVka 22:07, 10 mar 2019

agla napisał(a)
Tak się mijamy u Wioli i Agaty (od niedawna wprawdzie, bo ja dzisiaj zaliczam tydzień obecności na forum), więc przyszłam się przywitać
Bardzo fajny pomysł z brzozami
Pozdrawiam, prawie po sąsiedzku

Aga witaj! Widziałam Cię dzisiaj u Wioli i zajrzałam na chwilkę, zaraz lecę poczytać widzę że fajne fotki u Ciebie na początku
Gdzie mieszkasz?
eVka 22:12, 10 mar 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)

Teraz to luz, kokodżambo i do przodu
Kiedyś bym się ze wstydu spaliła.

A tak tak, wiem o czym piszesz, jeszcze nie dawno, jak kopałam ziemię pod trawnik, jak ktoś patrzył to miałam ochotę sama się zakopać pod ziemię
Teraz, duma mnie rozpiera i paraduję z moimi fiskarsikami różnistymi i czuję się Panią na włościach
eVka 22:18, 10 mar 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
A no i dach tarasu się modernizuje, na zdjęciach nie przeszkadza mi, nie wygląda jakoś tak źle, ale skoro ku lepszemu to czemu nie. Będzie jeszcze lepiej!

Z daleka jako tako ale z bliska nieciekawie, krzywe zdarte deski, dach się zapada, ruinka. Będzie dużo lepiej no i jasno, bo taras od północy i wschodu i przez pełny dach było ponuro.
eVka 22:21, 10 mar 2019

nicol21 napisał(a)
Super, nowe lato będzie już pod nowym dachem. Fajnie, że dodacie sobie światła i lekkości. już się nie mogę doczekać aż pokażesz efekty pracy.

Nowe lato jak to pięknie brzmi... ja też już nie mogę się doczekać jeszcze chuśtawkę która jest pod tym dachem muszę odnowić, kupić ładne poduchy, pomalować i będzie gites Efekty jak zawsze będą online
DorKa 07:49, 11 mar 2019

wiosna nie rozhulała się na dobre a u Ciebie już takie zmiany! Super będzie.
A na tym zdjęciu, gdzie stary taras pokazujesz to tylko trawnik widzę Piękny, gęsty i soczysty .Czekam na efekty demolki!
Margerytka40 07:55, 11 mar 2019

effka napisał(a)

Z daleka jako tako ale z bliska nieciekawie, krzywe zdarte deski, dach się zapada, ruinka. Będzie dużo lepiej no i jasno, bo taras od północy i wschodu i przez pełny dach było ponuro.

Chciałabym podobny daszek nad tarasem, taki by światła mi nie zabierał. Z czego jest?
mrokasia 08:59, 11 mar 2019

No, no, nie mogę się doczekać tego nowego zadaszenia .
makadamia 09:09, 11 mar 2019

effka napisał(a)

W takim ładnym ogrodzie taki zaniedbany daszek strasznie razi
Będę pilnie zaglądać, jak Wam idzie montaż tego nowego daszku - nie żałuj szczegółów technicznych.

My też mamy w (dalekich) planach zadaszenie tarasu, tylko u nas jest jeszcze większa komplikacja, bo latem taras powinien być zacieniony, żeby nie było patelni, a z kolei zimą powinien być odsłonięty, żeby domu nie zaciemniać