Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Makusia 10:00, 27 mar 2019

effka napisał(a)

Ładnie to tak się ze mnie nabijać! Jeszcze w nocy nie sadzę ale.... dobra lampka-czołówka na głowę i ....

Kochana nie byłabyś pierwsza na O, która z czołówką i reflektorem w ogrodzie buszuje
Margerytka40 10:07, 27 mar 2019

Ja już nie raz przerabiałam nocne kopanie, z czołówką może nie ale z lampą wieszaną na drzewie, jesienią trzeba było sobie radzić jak szybko ciemno się robiło. Za chwilkę czas przestawiamy to i czołówka nie będzie potrzebna. Macham i lecę... do kopania
eVka 10:09, 27 mar 2019

Makusia napisał(a)

Kochana nie byłabyś pierwsza na O, która z czołówką i reflektorem w ogrodzie buszuje

Wiem, wiem czytałam nie raz jak laski z czołówkami szalały
eVka 10:21, 27 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)
Ja już nie raz przerabiałam nocne kopanie, z czołówką może nie ale z lampą wieszaną na drzewie, jesienią trzeba było sobie radzić jak szybko ciemno się robiło. Za chwilkę czas przestawiamy to i czołówka nie będzie potrzebna. Macham i lecę... do kopania

Hehe, no dobra ja też kiedyś przy blasku księżyca kopałam (i to nie raz)
Ale Ci fajnie a ja w robo siedzę...za to w ładnych okoliczościach przyrody
Kawa 10:31, 27 mar 2019

ładny pracowy widoczek
eVka 11:15, 27 mar 2019

Kawa napisał(a)
ładny pracowy widoczek

bardzo relaksujący.
Kasia_CS 11:25, 27 mar 2019

Makusia napisał(a)

ja miałam taki przenośny reflektorek, który zapalał się na czujnik ruchu i nie był nigdzie przymocowany, więc ja tą podstawkę za dekolt sobie wsadzałam, reflektorek na zewnątrz i w nocy robiłam z tym polowanie na opuchlaki..

Róże też z latarką kiedyś sadziłam Nawet trochę się zawiodłam, bo myślałam, że mi mikolaj czołówkę przyniesie pod choinkę, a tu nic.

także tego...
eVka 11:28, 27 mar 2019

Kasia_CS napisał(a)

ja miałam taki przenośny reflektorek, który zapalał się na czujnik ruchu i nie był nigdzie przymocowany, więc ja tą podstawkę za dekolt sobie wsadzałam, reflektorek na zewnątrz i w nocy robiłam z tym polowanie na opuchlaki..

Róże też z latarką kiedyś sadziłam Nawet trochę się zawiodłam, bo myślałam, że mi mikolaj czołówkę przyniesie pod choinkę, a tu nic.

także tego...

Aaaaa sikam ze śmiechu!!! Podstawka za dekolt i heja, nie no Kasia wygrałaś!!!
A Mikołaj musi koniecznie się poprawić, niedobry no
eVka 12:18, 27 mar 2019

Właśnie mnie Zoja uświadomiła, że pora na psikanie Lepinoxem buksów prwencyjnie. Nawet nie wiedziałam, że on tak działa, że przed pojawieniem się ćmy można już pryskać krzaczki.
Może jednak zaryzykuję ze zrobieniem małych obwódek buksowych. Pryskać i tak musze wszystkie moje buksy to dwie dodatkowe malutkie obwódki kwadratowych rabatek to nie problem...
Zakrecona 13:25, 27 mar 2019

Z takim widoczkiem, to ciężko w pracy usiedzieć. Mnie by nosiło