Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

iwka 11:52, 30 kwi 2019

wiklasia napisał(a)
Ewuś podobno jest jakiś myk, który umożliwia, że tylko zdjęcia Ci się załadują - jakieś skróty klawiszowe - wiesz może które to, jaka jest instrukcja postępowania?

jak chcesz oglądać same zdjęcia to trzeba img wpisać i pokaż posty. wyskakują wtedy same zdęcia, ale wszystkich. Nie wiem jak zrobić same zdjęcia z danego wątku.
eVka 12:11, 30 kwi 2019

malgol napisał(a)

Ależ piękne Aureolki bo to one, tak?

Gdzie kupiłaś? Może internetowo tez sprzedają?

Piękne, prawda Kupiłam w necie, wyślę Ci na priva namiar.
Tak to Aureolki, nie mam ich jeszcze i chętnie zobacze jak dostastają do tych sławetnych 100 cm średnicy
eVka 12:12, 30 kwi 2019

malinia napisał(a)
ale ładne sadzonki

Sama byłam zaskoczona
eVka 12:12, 30 kwi 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Ładne sadzonki

eVka 12:13, 30 kwi 2019

iwka napisał(a)

jak chcesz oglądać same zdjęcia to trzeba img wpisać i pokaż posty. wyskakują wtedy same zdęcia, ale wszystkich. Nie wiem jak zrobić same zdjęcia z danego wątku.

A widzisz, chociaż to img też się może przydać jak się inspiracji szuka.
eVka 17:54, 30 kwi 2019

Róże Austina posadzone, jeszcze przed wyjazdem zdążyłam, naparstnice przepikowane we właściwe miejsca na rabatach a reszta do doniczek na sadzonki do rozdania. Hakonki i hortensja pnąca czekają aż wrócę, choć nie lubię mieć zaległości. Wytyczne ogrodowe przekazane makowe. Wyjeżdżamy się lenić
lindsay80 20:28, 30 kwi 2019

Ewa, ale się u Ciebie dużo zmieniło, bardzo dawno nie zaglądałam na forum i w niektórych ogrodach widzę teraz, jakie postępy ogromne zostały poczynione, u Ciebie też.
Jest naprawdę bardzo fajnie!
malinia 21:23, 30 kwi 2019

effka napisał(a)

Piękne, prawda Kupiłam w necie, wyślę Ci na priva namiar.
Tak to Aureolki, nie mam ich jeszcze i chętnie zobacze jak dostastają do tych sławetnych 100 cm średnicy

Też chcę namiar
eVka 22:09, 30 kwi 2019

lindsay80 napisał(a)
Ewa, ale się u Ciebie dużo zmieniło, bardzo dawno nie zaglądałam na forum i w niektórych ogrodach widzę teraz, jakie postępy ogromne zostały poczynione, u Ciebie też.
Jest naprawdę bardzo fajnie!

Dziękuję Ci bardzo. Ogród zaczyna mi mężnieć, nabiera masy i to mnie niezmiernie cieszy. Czasami jak patrzę na niego, tak się cieszę że udało się to wszystko zrobić i to w większości wg planów i wiedzy zdobytej tylko tutaj
Buziaki.
malinia 22:11, 30 kwi 2019

effka napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo. Ogród zaczyna mi mężnieć, nabiera masy i to mnie niezmiernie cieszy. Czasami jak patrzę na niego, tak się cieszę że udało się to wszystko zrobić i to w większości wg planów niewiedzy zdobytej tylko tutaj
Buziaki.

Możesz pekac z dumny zazdroszczę