Trafiłam tu pierwszy raz, i widzę że pasjonatka i piękny ogród, miejsce wypoczynkowe cudnie wyszło.
Warzywnik w skrzyniach też obejrzałam. Początek tworzenia obejrzałam, dużo pracy i fajne pomysły masz.
Gratulacje zaznaczam i będę podglądać.
Effka, co zajrzę na ogrodowisko, to u Ciebie w wątku zawsze jest co nadrabiać Kupiłaś coś fajnego w Ogrodzie Botanicznym? Ja w niedzielę byłam na kiermaszu na Partynicach, ale tylko 2 turzyce kupiłam.
Jak mogę doradzić, to przy niedużym trawniku, trawa z rolki jest super. My 4 lata temu sami sialiśmy trawę, przygotowywaliśmy glebę, a efekt był marny mimo ogromnego nakładu pracy i czasu. Jedyny błąd to ziemi nie rozluźniliśmy piaskiem. Teraz świeżo położyliśmy dywanik z rolki i jest pięknie.
Jolu witaj u mnie w ogródku Cieszę się, że Ci się spodobało, to bardzo miłe
Rzeczywiście od początku do teraz czyli 2.5 roku sporo się zmieniło, w zasadzie wszystko
Mnóstwo pracy i jeszcze więcej satysfakcji, czyli bilans wychodzi na plus!
Pozdrawiam i biegnę w rewizytę
To przez to że w wolnych chwilach jak już mam komórkę w ręce zaglądam ma O. Takie uzależnienie
Wiesz co kiermasz w Ogrodzie Botanicznym to za dużo powiedziane, byłam bardzo rozczarowana, bo było tylko jedno stanowisko z magnoliami połączone z cebulami lilii. Kupiłam tylko dwa rodzaje lilii, w sumie 6 cebulek.
A na Partynicach dużo wystawców było?
Jakie turzyce kupiłaś?
Na Partynicach było sporo stoisk aż byłam miło zaskoczona. Wydaje mi się, że to może być przeniesiona "imprezę" z pod Iglicy, która była też na początku maja. Kupilam tylko 2 carexy Elata, które podobały mi się Ciebie .