ja tak jak mrokasia zastanowiłabym się nad odległościami nasadzeń od grilla ze względu na temperaturę, gorący dym może w przyszłości "usmażyć" rośliny,
i jeszcze jeden pomysł pod rozwagę - biały kolor na tle zielonego sprawia, że grill jest bardzo widoczny, wychodzi na pierwszy plan, a gdyby go tak zrobić na szaro?
chyba, że ma grać pierwsze skrzypce - wtedy to co innego
Nad moim grillem rosła kiedyś olbrzymia tuja i tylko raz dym ją przypalił - wtedy gdy rozpaliłam w nim porządne ognisko, tak że iskry szły przez komin, więc szybko zgasiłam.
Ale faktycznie warto posadzić rośliny, które nie urosną za duże i w rozsądnej odległości od grilla.
Magda, jak ja się cieszę, że masz wolne oczywiście życzę szybkiego powrotu do aktywności. Bardzo podobają mi się koncepty tych ścieżek z płyt takich w trawniku. Sąsiadka ma i super to wygląda.
Przy dojściu do ławeczki też by się przydały bo i tak tam trawa najsłabsza od ciągłego deptania.
Oj mąż zejdzie na zawał jak mu te plany Twoje pokażę
A ile Widoku byłoby mniej roboty gdybyśmy od razu zaplanowały wszystko jak należy. No ale nie byłoby gonienia króliczka
Dziękuję, u Ciebie rzeczywiście też ubywa i ubywa trawnika.
Haniu ale jaka piękna wizja!!! Mamuniu, dziękuję za chęci i pomysły.
Ekran z cisa? A przed nim wielopniowe drzewka- krzewy? Co proponujesz? Powtórzenie z trzcinników świetne.
Tak, dym uchodzi górą, więc wysokie drzewa odpadają ale takie niższe byłyby ok
Pomysł z szarym kolorem kominka ciekawy, nie pomyślałam o tym. Zaraz męża spytam jak on to widzi. Jest dobry w kolorach
Ten ekran zaproponowany przez Hanię tak mi się spodobał, że już kombinuję co tam posadzić.