co do nasadzeń ...to np. trzcinniki pociągnęłabym za grill do samego końca rabaty ,i gdzieś na tej drugiej części może ...i już by nawiązywało jedno do drugiego...
o coś takiego ...może
poza tym myślę ,że z nasadzeniami na pewno sobie poradzisz sama ...ale nudzę się w domu ,to wymyślam hihi
Widzę, że dziewczyny pomogły mi przekonać Cię do zabudowania rabatą tyłu grilla ( nopóki co teoretycznie )
Na planie widzisz piękną symetrię ale w rzeczywistości przeszkadzałoby Ci, ciężko kosić... Dziewczyny juz nie raz to przerabiały, jak za dużo uskoków to potem prostowały.
Ewka, zrób krótszą rabatę, nowa wersja nr1, żeby nie mieć takiego długiego wąziutkiego paska trawnika, bo to 80cm to rośliny Ci się rozrosną i rozłożą się górą łodygami, za mało będzie na przejście.
Co do tawułki poczekamy zobaczymy albo zapytaj ofiarodawczyni.
Ale tu planowanie! piękny soczysty trawnik i jaskrawozielony wiąz fajny ogródek tworzysz...tylko to co za płotem się dzieje to już nie jest takie fajne,ale domów powstaje wow!
Trzeba sobie stworzyć swój azyl,nie ma wyjścia! dziewczyny świetnie doradzają
A ja w tym roku wyrzuciłam Snowbelle Taki jakiś chabaziowaty był, chwila kwitnienia, a potem czarny od mszyc i krzaczasty. Może nie umiałam go dobrze prowadzić...
Czekam, którą wersję wybierzesz, bo wybór masz, że ho ho