Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:08, 02 cze 2019

Johanka77 napisał(a)
Ja jestem jakaś inna... w upale to ja lubię bardzo!
Dziś od rana wypieliłam dwie rabaty, wycięłam czosnki, wysypałam korą carexy (10 wor≥ów kory weszło...), wyściółkowałam graby, położyłam im tekturę i dnia mi zabrakło, żeby im kory nasypać...

Lubię ciepło

No widzisz, ja kiedyś lubiłam słońce, byłam typowym słonecznikiem, eMek w cieniu na plaży a ja leżałam plackiem na słońcu. Od dwóch lat nie znoszę słońca i zawsze szukam cienia.
Pięknie porobiłaś w ogrodzie, właśnie też muszę czosnki wyciąć, a raczej eM bo on lubi z sekatorkiem chodzić.

Muszę dokupić gnejsu że trzy worki bo jednak zabrakło nad oczko.
Korę też.
W końcu wsadziliśmy wszystko na nowej rabacie. Nie lubię jak mi doniczki stoją
Margerytka40 22:28, 02 cze 2019

Ewa Ty masz hortensję Diva Fiore? Zadowolona jesteś? Jak ona po zimie? Zamówiłam sobie je bo bardzo dobră opinię mają
eVka 22:33, 02 cze 2019

Margerytka40 napisał(a)
Ewa Ty masz hortensję Diva Fiore? Zadowolona jesteś? Jak ona po zimie? Zamówiłam sobie je bo bardzo dobră opinię mają

Mam, rewelacyjna, po zimie nic jej nie było a nie odkrywałam jej. Teraz wielka z mnóstwem pąków kwiatowych Dobry wybór, piękne ma kwiaty.
Nowa12 22:39, 02 cze 2019

Ewa, gdzie taką fajna szkółkę masz?
Margerytka40 22:44, 02 cze 2019

effka napisał(a)

Mam, rewelacyjna, po zimie nic jej nie było a nie odkrywałam jej. Teraz wielka z mnóstwem pąków kwiatowych Dobry wybór, piękne ma kwiaty.

To super wiadomość, tym bardziej że długo się wahałam ze względu na cenę, tanie nie są
MirellaB 22:46, 02 cze 2019

Ewcia właśnie chce jeszcze dokupić te białe iryski
Johanka77 22:49, 02 cze 2019

effka napisał(a)

No widzisz, ja kiedyś lubiłam słońce, byłam typowym słonecznikiem, eMek w cieniu na plaży a ja leżałam plackiem na słońcu. Od dwóch lat nie znoszę słońca i zawsze szukam cienia.
Pięknie porobiłaś w ogrodzie, właśnie też muszę czosnki wyciąć, a raczej eM bo on lubi z sekatorkiem chodzić.

Muszę dokupić gnejsu że trzy worki bo jednak zabrakło nad oczko.
Korę też.
W końcu wsadziliśmy wszystko na nowej rabacie. Nie lubię jak mi doniczki stoją

Dzielna jesteś, mimo upałów!
eVka 08:58, 03 cze 2019

Nowa12 napisał(a)
Ewa, gdzie taką fajna szkółkę masz?

Jugowice.
eVka 09:06, 03 cze 2019

Margerytka40 napisał(a)

To super wiadomość, tym bardziej że długo się wahałam ze względu na cenę, tanie nie są

Będziesz zadowolona Cena rzeczywiście powalająca. Płaciłam w szkółce 85zł...
eVka 09:07, 03 cze 2019

MirellaB napisał(a)
Ewcia właśnie chce jeszcze dokupić te białe iryski

Super, białe są naprawdę śliczne
Wczoraj kupiłam online jeszcze kosaćce żółte do wody.