Kochana ale mnie podpuszczasz Dobrze dobrze, bo w sumie nudno mi już w moim ogrodzie, brak wyzwań, nowych rabat, jedynie łąka bylinówkowa że ścieżką mi została do zrobienia i finito a tu kolejny projekt w zanadrzu się szykuje. Przesłałam się z tym pomysłem i jestem coraz bardziej nakręcona, więc kto wie... Tym bardziej, że cały czas uwierzą mnie brak żywopłotu od strony sąsiada na tej rabacie horkowej z grabami a tu 10 szt choin byłoby jak znalazł...
No właśnie, okienka są nisko, na wysokości ok. 1.5 m już by były częściowo przesłoniete przez choiny...
Na horkowej jest zaledwie 1 m szerokości między siatką a miskantami, wąziutko. Zmieniać tej rabaty nie chcę bo podoba mi się taka jaka jest. Jedynie wiosną mega łyso bo nic zimozielonego tam nie ma, choiny byłyby fajnym tłem...
Ewo, zachwycił mnie Twój trawnik, soczyście zielony, ja o takim mogę tylko pomarzyć. Rabata z rozchodnikami prezentuje się niezwykle elegancko. Fajnie działasz w ogrodzie.
Sama muszę się w końcu przejechać i naładować do worków, tylko pamiętaj że to kompost z nasionami chwastów,. Mi się trafiła gwiazdnica i bylica pospolita... Ale i tak wolę z chwastami niż żaden.