Oj boli mnie wszystko od tych butów, dłuuuugo nie założę obcasow, lecę jutro po kolejne płaskie buty
Lubię sobie porównywać rabaty z różnych miesięcy a jak dziewczynom spodobała się rabata dereniową to chciałam pokazać jej przemiany w różnych porach roku
Dzieki za fotki, tez uwielbiam ogladac, jak rosliny sie przez caly rok zmieniaja.
A czy Phantom bradziej polecasz niz Polar Bear? Sa chyba troche wyzsze, prawda?
Wiec potwierdzasz, to czego sie obawialam. Ze poprostu deren pozere mi Memory, jak je posadze pomiedzy. Na kwiatostanach mi najbardziej zalezy ale liscie mi sie tez bardzo podobaja i szkoda by bylo, gdyby zostaly zgniecione przez derenie.
Chyba musze cos innego wymyslec z ta rabata.
Mi w tym roku udało się kupić kwitnące (!) Magical Mont Blanc® KOLMAMON. Jestem jak na razie mile nimi zaskoczona! One prawie wcale nie zmieniły koloru. Są nadal białe. Ale potraktuj to z przymrużeniem oka, bo moje to jeszcze przedszkolaki i zobaczymy jak będzie w przyszłym roku
Kupiłam też hortensję magical moonlight. Też podobno się nie przebarwia, też zobaczymy czy to prawda za jakiś czas
Anabelle wywaliłam, bo po pierwszym lepszym wietrze leżały
Ewcia jak dobrze,że wstawiłaś tyle zdjęć z sezonu bo nie mam czasu,żeby nadrobić zaległości u Was. A jest co nadrabiać. I bardzo dobrze bo patrząc na takie cuda nabieram wiary,że się da (a w tym sezonie miałam sporo wątpliwości ) Co tu mówić. Pięknie jest! I ta trawa.....mistrzostwo świata. Chyba rozpocznę już odliczanie do wiosny Buziaki!
Nie ma za co Jeśli chodzi o hortki Phantom nie moge jeszcze powiedzieć czy jestem z nich zadowolona bo mam je niespełna dwa miesiące Za rok będę mogła coś więcej o nich napisać. Rosna wielkie chyba jak Limelight, dużo większe niż Polar Bear.