Lulilaj
11:23, 03 sie 2017

Toszka AniuCh przemyślałam temat. I przegadałam z eMusiem. Plan jest taki. Za drzewkami owocowymi sadzimy tuje. Potrzebujemy tam ok. 80 szt. kupię troszkę mniejsze i niech sobie rosną.
Pytanko: pod tuje ziemie przekopuje tylko z korą, dobrze pamiętam?
Wczoraj delikatnie wspomniałam o świerkach (bo do tej pory temat był drażliwy). Nie wiem jakim cudem ale mam domniemaną zgodę na ich wyprowadzkę, tzn. szwagier się nimi zaopiekuje
.
I tak: w miejsce świerków od placu zabaw do altanki chcę posadzić tuje.
Natomiast od altanki do zakończenia rabaty chyba pokuszę się o cisy (choć troszkę się ich boję)
w związku z tym mam pytanie. Czy zanim eksmituje świerki, czyli wrzesień październik to mogę posadzić za nimi tuje i ewentualne cisy (w miejscach docelowych)? czy wstrzymać się do wyprowadzki świerków?
Pytanko: pod tuje ziemie przekopuje tylko z korą, dobrze pamiętam?
Wczoraj delikatnie wspomniałam o świerkach (bo do tej pory temat był drażliwy). Nie wiem jakim cudem ale mam domniemaną zgodę na ich wyprowadzkę, tzn. szwagier się nimi zaopiekuje

I tak: w miejsce świerków od placu zabaw do altanki chcę posadzić tuje.

Natomiast od altanki do zakończenia rabaty chyba pokuszę się o cisy (choć troszkę się ich boję)

w związku z tym mam pytanie. Czy zanim eksmituje świerki, czyli wrzesień październik to mogę posadzić za nimi tuje i ewentualne cisy (w miejscach docelowych)? czy wstrzymać się do wyprowadzki świerków?